Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daamiaank330

Kocham ją ale jest jeden problem i nie wiem co robić

Polecane posty

Witam.mam taki problem, otóż byłem z dziewczyną rok. W pewnym momencie wystąpiły między nami zgrzyty i pod wpływem presji sytuacji oboje postanowiliśmy zerwać. Urwał nam się kontakt. Minęło 11 miesięcy. Ona przez ten czas miała chłopaka z którym była 5 miesięcy. Potem z nim zerwała bo to nie było to co ze mną. I teraz znów odnowił nam się kontakt i no widać i czuć to ze chce do mnie wrócić. I tu problem, ponieważ wyznała mi że uprawiała seks ze swoim byłym. I teraz nie wiem co robić. Z jednej strony bardzo ją kocham a z drugiej odpycha mnie ta myśl że ona mogła robić to z innym. Nie proszę o to abyście wybrali za mnie ale doradzili z waszego punktu widzenia. Bo mi serce mówi jedno a rozum drugie.

Gość gość
Każdy kiedyś z kimś był, każdy ma byłych i seks z nimi za sobą. Nie wiem w czym widzisz problem.

Gość gość
przecież Cię nie zdradzila, nie byliście ze soba a teraz kontakt się odnowił, pewnie liczyłeś ze te 11 miesięcy czekała w płaczu i utęsknieniu a uczucia i pożądanie do innych samoistnie poznikały :D ciekawe gdybyś Ty w tym czasie zadurzył się w innej i przespal z nią to czy widzialbyś problem?? nie sądzę, po prostu jesteś zazdrosny

Gość gość
Nie wiem jak wyglądała wasza relacja ale mogę podejrzewać że ona szukała kogoś żeby sprawdzić czy nie będzie jej lepiej. Teraz jak już utwierdziła się w tym ale zapewne tymczasowo to przydał by się ktoś kto by zapełnił pustkę miedzy kolejnym fagasem. Być może jest to typ Kobiety który potrzebuje haju miłosnego. Czyli krótkie związki są dla niej optymalne :D Ja zawsze wyznaję zasadę że jeżeli Kobieta mnie rzuca to już nie ma powrotu nigdy i Tobie radzę zrobić dokładnie to samo bo Ona i tak nie będzie mieć do Cibie szacunku. Skoro w ciągu zaledwie roku już były zgrzyty to jest naprawdę bardzo źle!