Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedziec mu o swoich uczuciach??

Polecane posty

Gość gość

Zakochalam sie w koledze z pracy. Problem w tym, ze jestem strasznie niesmiala no i on tez. Te uczucie spadlo na mnie jak grom z jasnego nieba i strasznie mnie to meczy. Z jednej strony chcialabym to z siebie wyrzucic i wyznac mu swoje uczucia a z drugiej strony sie boje ale sama nie wiem czego? Odrzucenia? Wstydu? Jesli chodzi o niego to wydaje mi sie, ze on tez cos do mnie ma. Niekiedy tak sie na mnie patrzy i wypytuje o rozne rzeczy. Jak mu powiedzialam , ze ostatnio mialam gorszy dzien i myslalam o odejsciu z pracy to powiedzial mi, ze zawsze by na mnie czekal i za mna tesknil.. I tak tkwie w jednym punkcie i on tez. Nie wiem dziewczyny doradzcie mi co mam zrobic. Naprawde strasznie mnie to meczy , nie moge spac i jesc. Na dodatek on sni mi sie po nocach..

Gość gość
Wiem z doświadczenia że kobieta potrafi na dziesiątki sposobów okazać swoje zainteresowanie i facet to odbierze natychmiast. Ma coś takiego w głowie że nie przegapi sygnału. Pogadaj z koleżankami bo jakaś straszna niemota z ciebie wychodzi

Gość gość
Moze i jestem niemota ale nie mam zbyt duzego doswiadczenia z facetami. Moj poprzedni chlopak byl odwazniejszy a tu mi sie trafil niesmialy..

Gość gość
Chwyć go za krocze

Gość gość
po hamerykansku, hahahaha. powiedz, ze kolezanka nie moze isc z toba do kina i szkoda, zeby przepadl bilet. dalej juz cos wymyslisz;)

Gość gość
Jeśli pierwsza wyznasz mu uczucia to jesteś już stracona, nie rób tego.

Gość gość
21.20 nie bredź gimbazo

Gość gość
może najpierw ochłon autorko i obserwuj na spoko faceta bo wyobraznia wodę z mozgu robi:)

Gość gość
jaka wyobraźnia zwyczajnie mu powiedz :)