Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lubią dominować

Polecane posty

Gość gość

Tak, zawsze ma być tak jak wy chcecie, uwielbiacie jak facet jest posłuszny. Wszystkie to dominy, bo to wy chcecie decydować kim się zainteresujecie, facet tylko próbuje. Ostateczna decyzja do was należy. Nawet te ciche spokojne kobiety udają i się maskują, ukrywają swoje uczucia, potraficie grać na emocjach, udać twarde i niewzruszone, a w środku płaczecie. Lubicie gierki, i łatwo widzicie upokorzenie nawet w prostych gestach, słowach. Dlatego udajecie, że nie jesteście zakochane ,a tak naprawdę kochacie mocno, czyli udajecie obojętne, niedostępne, jesteście dobrymi aktorkami. My faceci jestesmy po prostu szczerzy, jeśli cierpimy odrzucenie, to pokazujemy jak nam zależy, że nas to boli. My faceci nie lubimy aktorstwa. Lubimy szczerość. Bo szczerość wymaga odwagi.

Gość gość
spi.erdzielaj z ta pseudofilozofia. my bronimy tylko terytorium brzoskwinki.

Gość gość
ale bełkot :D : D

Gość gość
my sie juz na was poznalysmy. sciemniac mozesz mamusi..

Gość gość
nie dominować a być szacowaną i kochaną przez naszego mężczyznę

Gość gość
"My faceci jestesmy po prostu szczerzy, jeśli cierpimy odrzucenie, to pokazujemy jak nam zależy, że nas to boli. " X Od kiedy jestescie szczerzy i pokazujecie jak was boli ? :D

Gość gość
21:14 no tak cipkę chronicie, bo w tym jesteście ok. Za to was podziwiam :)

Gość gość
21:24 Nawet święty człowiek Jan Paweł 2 powiedział takie oto słowa. : mężczyźni są kuszeni egoizmem zmysłów, a kobiety egoizmem emocji. Mężczyzna chce posiąść ciało kobiety a kobieta sferę psychiczną mężczyzny. Długo się nad tymi słowami zastanawiałem i doszedłem do wniosku że to prawdzie słowa. Zadam wam pytanie, ile czasu poświęcacie na medytację, rozważanie o sobie? a może jesteście tak zajęte głupotami że zapominacie o tym co najwazniejsze.

Gość gość
Grzechem facetów jest więc niezdrowa seksualność, zaś kobiet wampiryzm emocjonalny. Niech tylko facet przestanie być miły i fajny, wtedy mówicie -s********j.

Gość gość
21:53 A nie zawsze człowiek jest taki radosny i spokojny, sa w życiu różne trudne chwile , wtedy warto być razem, nawet pomimo zmiany zachowania. Nie zawsze jest dobrze i nie zawsze jest źle.

Gość gość
21:53 Tak jakby facet powiedział jesteś oszpecona mocno więc żegnaj. Tez było by wam przykro. Zycie jest brutalne ,okrutne. Nie zawsze jest jak w bajcie.

Gość gość
gość dziś Niech tylko facet przestanie być miły i fajny, wtedy mówicie -s********j. Ale ileż emocji/uczucia jest w naszym głosie, jak tak mówimy :)

Gość gość
A po co nam niefajny, niemiły facet? Żeby się z nim wiecznie użerać? Jak już miarka się przebierze to go w odstawkę i wziąć jakiegoś fajnego, takiego "do rany przyłóż". :)

Gość gość
23:14 Wielu mężczyzn mówi analogicznie do Twojej wypowiedzi- po co mi przeciętna lub brzydka kobieta?? Chcemy taką która bardziej nas podnieci, da większą przyjemność seksualną. My mężczyźni szukamy wrażeń cielesnych, a Twoja wypowiedz potwierdza , że szukacie przyjemności emocjonalnych. Miłość to nie wykorzystywanie, bo w odrzuceniu ukazuje się że ta osoba nas nigdy nie kochała. Tyczy się do obu płci.

Gość gość
"Chcemy taką która bardziej nas podnieci, da większą przyjemność seksualną. My mężczyźni szukamy wrażeń cielesnych" Tak. Miłość to nie wykorzystywanie i nie chciejstwo proszę Pana... Męczyzny. :classic_cool:

Gość gość
10:08 Ty też nie jesteś bez winy, kobiety inaczej wykorzystują. Nie będę się powtarzał.

Gość gość
Szkoda że my ludzie nie potrafimy przyznać się do winy, trudno nam zobaczyć prawdę, wolimy obwiniać innych bo tak prościej łatwiej. Gdyby każdy człowiek chciał i potrafił dostrzeC prawdę o sobie, mielibyśmy raj na ziemi.

Gość gość
To wina mężczyzn mówią kobiety, i na odwrót. Zamiast skupić się na swoich przewinieniach każdy lubuje się w obwinianiu innych, bo łatwo zrozumieć samego siebie, swoją historię, przeżycia i zranienia. Nie potrafimy zaś wczuć się w drugiego człowieka. Dlatego na świecie jest tak dużo cierpienia, nienawiści, nietolerancji, samotności. Bo ten brzydki, bo ta psychiczna, bo ten niewykształcony, bo ta sprzątaczka. Bóg patrzy na serce, i dzięki Niemu jesteśmy wspaniali.

Gość gość
naprawdę ciesz się z odrzucenia przez osobę nie dla ciebie,której aspiracji nie spełniasz,gdzie różnice z jakichś powódów lub jakiegoś powodu są za duże,bo taki związek to g****o dla wszystkich a najgorsze dla dzieci,chociaż rozumiem,że boleć odrzucenie przez kogoś z kimś jakoś pasowaliście do siebie niezle

Gość gość
11:27 Ja nie piszę o bólu, to dawno minęło. Piszę o miłości dla czegoś a nie dla kogoś. Rozumiesz różnicę.? To takie proste.

Gość gość
11:27 Mam wiele zalet, i nie czuję się gorszy od nikogo, ani lepszy. Nie zniósł bym gdyby kobieta kochała mnie, ponieważ bierze pod uwagę moje wykształcenie, pozycję społeczną. Tak samo z artystami, mają fanów ponieważ mają talent, umiejetnosci i wielkie pieniądze. Co z tego że fanki za nimi szaleją, jak nie robią tego dla nich jako osoby ale dla tego co posiadają. Mam wiele talentów ale nikomu tego nie pokażę. Jeśli masz mnie kochać kochaj dla mnie a nie dla tego co posiadam. Jestem do tego bardzo przystojny, ale też nie chciałbym aby kobieta kochała mnie za mój wygląd, ale dla mnie jako osoby. Rozumiesz o co mi chodzi?

Gość gość
ewolucja wyeliminowała te kobiety, które kochały facetów i były wierne, dzisiaj wszystkie tylko biorą (geny, pieniądze, lepszą pozycję, prestiż) i tylko patrzą, który lepszy, a ten kto gorszy momentalnie staje się "niekochany" :) to tyle

Gość gość
Bardzo dobrze obrazuje to o co mi chodzi w tej właśnie piosence :) Królowie świata żyją na szczycie Mają najpiękniejszy widok lecz jest jeden problem Nie wiedzą zupełnie co myśli się o nich na dole Nie wiedzą, że tutaj my jesteśmy królami Królowie Świata robią co chcą Mimo że maja świat dookoła to są samotni W swoich zamkach na górze, nudzą się Podczas gdy na dole tańczymy całą noc My przeżywamy życie kochając się Dzień w dzień, noc w noc Po cóż żyć na ziemi Gdy mamy żyć na klęczkach?? Wiemy, że czas jest jak wiatr Ważne jest tylko by żyć Nie dbamy o moralność Wiemy dobrze, że nie robimy nic złego Królowie świata boją się wszystkiego Gdyż nie potrafią odróżnić psów od wilków Robią pułapki w które kiedyś sami wpadną Chronią się przed wszystkimi, nawet przed miłością Królowie świata walczą ze sobą Bo jest miejsce ale nie ma dla dwóch A my na dole ich wojny nie mamy zamiaru toczyć Nawet nie wiemy po co to wszystko To są gry królów My przeżywamy życie kochając się Dzień w dzień, noc w noc Po cóż żyć na ziemi Gdy mamy żyć na klęczkach?? Wiemy, że czas jest jak wiatr Ważne jest tylko by żyć Nie dbamy o moralność Wiemy dobrze, że nie robimy nic złego https://www.youtube.com/watch?v=ENaQ0_hoFnE

Gość gość
Miłość to dar z samego siebie. Nie prestiż, nie pieniądze, nie dobrobyt, nie piękno ciała. Miłość daje uszczęśliwia, kocham bo pragnę aby była szczęśliwa. Miłość nie szuka zysku, korzyści. Człowiek to nie przedmiot.

Gość gość
ludzie którzy zbyt sztywno do tego podchodzą są głupi bo miłości się nie da obliczyć a już na pewno nie dokładnie jakoś,ale naprawdę nie rozumiesz,że takie rzeczy jak np.rodzina z której ktoś podchodzi może tak wyjść w codziennym życiu,że człowiek będzie miał ochotę się powiesić,są różnice między ludzmi które są fajne,ciekawe,do jakiegoś stopnia pożyteczne,ale jak przekroczą pewne granice to życie z kimś takim zmienia się w koszmar,niezbyt wierzący zacząć się modlić,żeby to się skończyło

Gość gość
i powiedz mi czy naprawdę to jest miłość jak z nadmiernych różnic między ludzmi wychodzi tysięczna awantura o jakąś bzdurę nad którą nikt zdrowy psychicznie nie miałby się zastanawiać

Gość gość
11:57 Dlatego mam upodobanie w moich słabościach, w obelgach, w niedostatkach, w prześladowaniach, w uciskach z powodu Chrystusa. Albowiem ilekroć niedomagam, tylekroć jestem mocny (2 Kor 12, 10),

Gość gość
to jest naprawdę miłość według ciebie,jak np.ktoś ze zbyt innej rodziny próbuje kolejny raz zaciągnąć małżonka na imprezę rodzinną z ludzmi z którymi ten ktoś się męczy,

Gość gość
11:59 Podam przykład.Jeśli jesteś piękna i wykształcona, postrzegasz swoją wartość poprzez to co zdobyłaś, więc z tego powodu będziesz raniła partnera. Postrzegała go jako kogoś gorszego, głupszego. Miłość zaś jest pokora, skromna. Miłość pragnie aby osoba kochana się rozwijała, stawała się piękna i lepsza. Dbanie o rozwój osoby którą kochamy. Dzieci zaś lubią słodycze bo są słodkie, z miłością jest całkiem inaczej.

Gość gość
więc daj spokój takiej która będzie cię raniła,przez to co zdobyła