Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wczoraj skopal jak psa a teraz siedzi w salonie z przyjaciolmi

Polecane posty

Gość gość

Nie wierze w to co sie wydarzylo wczoraj. Po prostu jestem w glebokim szoku. Nasza sprzeczka skonczyla sie tym, ze zostalam przeciagnieta za wlosy po podlodze w salonie, skopana i podduszona. Pisze to i nie czuje zadnych emocji. Po prostu gapie sie w ekran bezmyslnie zamknieta w pokoju. Jego przyjaciel przyjechal w odwiedziny. Wpadl jeszcze jego inny kolega. Wlasnie siedza razem w salonie i sie smieja. Mam ochote wyskoczyc z okna. Mamy duzy dom, on im powiedzial, ze mam swoj atak histerii (juz ze mnie zrobil wariatke przed rodzina i znajomymi) i ze dlatego nie chce wyjsc z pokoju. On przedstawia mnie swoim znajomym jako niespelna rozumu wariatke. Nie wiem jak to sie stalo, ze tak skonczylam.

Gość gość
A czyj ten dom?

Gość gość
Jego dom.

Gość gość
No to sie wyprowadz ty zalosna utrzymanko!!!

Gość gość
Jakie "mamy duzy dom"??? Ty nic nie masz materacu!

Gość gość
To Twój mąż? Masz dziecko?

Gość rrrrozwódka
jeśli Cię skopał to pokaz im siniaki, jeśli chcesz przeżyć to wyjdź i powiedz dlaczego nie chcesz być uczestnikiem tej Imprezy, Co ma tego duży dom? naprawdę nie wiem... czy pozwalanie na traktowanie się ja szmatę boli mniej w dużym domu?

Gość gość
Oczywiscie! Polka da sie nawet kopac facetowi byleby utrzymac iluzje zwiazku i dobrobytu!

Gość gość
n

Gość gość
napierdziel mu nie umiesz?

Gość gość
polaczki nie maja przyjaciol bo to falszywe qrwy

Gość gość
Niestety zgadzam się z większością... Po co tam siedzisz? Ja po czymś taki dawno bym spier...a jak najdalej, albo bym takiego chu...a poduszką udusiła we śnie... Dla kasy, dużego domu nie warto. Jak będziesz miała rozwaloną psychę, to duży dom nie da ci szczęścia i nie przywróci zdrowia.

Gość gość
Pakuj się powoli, obmyśl plan. I najlepiej teraz idź na obdukcję

Gość gość
Jesli to nie prowo to uciekaj dziewczyno to sadysta.nie ma tygodnia ostatnio zeby jakas polka nie byla zabita.szok.

Gość gość
Nie rozumiecie. Babka napisała że "maja" duży dom i że została skopana. Poprawnie ta wypowiedź powinna brzmieć : " czy zostać skopana od czasu do czasu to duża cena za możliwość mieszkania w fajnym domu?" Odpowiedź brzmi.- Nie, to nie jest wysoka cena. Wiem że kobiety tak myślą, bo jestem facetem, mam dom, i "dyscyplina musi byc". ;)

Gość gość
Wiem że kobiety tak myślą, bo jestem facetem, mam dom, i "dyscyplina musi byc". oczko.gif masz rację, ja też pilnuję dyscypliny u siebie- to kochaś przychodzi do mnie do domu, ostatnio przesadził z piwem, co mi sie nie podobało to strzaskałam go równo po gębie Niech wie, ze nie jest u siebie

Gość gość
Ale twój kochasz to nie facet tylko jakiś chłopczyk. Po pierwsze facet zabiera do siebie a po drugie jakbyś prawdziwego faceta op******ila w taki sposób to byś go już nie widziała.

Gość gość
Ale twój kochasz to nie facet tylko jakiś chłopczyk. Po pierwsze facet zabiera do siebie a po drugie jakbyś prawdziwego faceta op******ila w taki sposób to byś go już nie widziała. u siebie to on ma dziecko wiec nie lubię tam chodzić(wdowiec), po drugi to sportsmen - startuje w zawodach MMA wiec jakby się odwinął to mógłby mnie zabić, po trzecie jest młodszywieć jakby nie chciał wracać to by nie wrócił, zwłaszcza ze panny na niego leca i to hurtowo

Gość gość
Zgadzam się z tym, że kto ma kasę w związku, ten rządzi. Dlatego najlepiej wziąć sobie partnera o podobnym statusie materialnym, będzie się łatwiej żyło, nikt nikogo wyrzucał z domu nie będzie, ani niczego wypominał.

Gość gość
n

Gość gość
dzięki PiS i Kościołowi tacy, jak twój facet poczują się jeszcze pewniej...

Gość gość
ODKOPALAM WATEK, SMUTNE

Gość goschanny

straszne