Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Facet mnie wczoraj skopal jak psa a teraz siedzi w salonie z przyjaciolmi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie wierze w to co sie wydarzylo wczoraj. Po prostu jestem w glebokim szoku. Nasza sprzeczka skonczyla sie tym, ze zostalam przeciagnieta za wlosy po podlodze w salonie, skopana i podduszona. Pisze to i nie czuje zadnych emocji. Po prostu gapie sie w ekran bezmyslnie zamknieta w pokoju. Jego przyjaciel przyjechal w odwiedziny. Wpadl jeszcze jego inny kolega. Wlasnie siedza razem w salonie i sie smieja. Mam ochote wyskoczyc z okna. Mamy duzy dom, on im powiedzial, ze mam swoj atak histerii (juz ze mnie zrobil wariatke przed rodzina i znajomymi) i ze dlatego nie chce wyjsc z pokoju. On przedstawia mnie swoim znajomym jako niespelna rozumu wariatke. Nie wiem jak to sie stalo, ze tak skonczylam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A czyj ten dom?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jego dom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to sie wyprowadz ty zalosna utrzymanko!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie "mamy duzy dom"??? Ty nic nie masz materacu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To Tw贸j m膮偶? Masz dziecko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrrozw贸dka
je艣li Ci臋 skopa艂 to pokaz im siniaki, je艣li chcesz prze偶y膰 to wyjd藕 i powiedz dlaczego nie chcesz by膰 uczestnikiem tej Imprezy, Co ma tego du偶y dom? naprawd臋 nie wiem... czy pozwalanie na traktowanie si臋 ja szmat臋 boli mniej w du偶ym domu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywiscie! Polka da sie nawet kopac facetowi byleby utrzymac iluzje zwiazku i dobrobytu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
n

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
napierdziel mu nie umiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polaczki nie maja przyjaciol bo to falszywe qrwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety zgadzam si臋 z wi臋kszo艣ci膮... Po co tam siedzisz? Ja po czym艣 taki dawno bym spier...a jak najdalej, albo bym takiego chu...a poduszk膮 udusi艂a we 艣nie... Dla kasy, du偶ego domu nie warto. Jak b臋dziesz mia艂a rozwalon膮 psych臋, to du偶y dom nie da ci szcz臋艣cia i nie przywr贸ci zdrowia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pakuj si臋 powoli, obmy艣l plan. I najlepiej teraz id藕 na obdukcj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli to nie prowo to uciekaj dziewczyno to sadysta.nie ma tygodnia ostatnio zeby jakas polka nie byla zabita.szok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiecie. Babka napisa艂a 偶e "maja" du偶y dom i 偶e zosta艂a skopana. Poprawnie ta wypowied藕 powinna brzmie膰 : " czy zosta膰 skopana od czasu do czasu to du偶a cena za mo偶liwo艣膰 mieszkania w fajnym domu?" Odpowied藕 brzmi.- Nie, to nie jest wysoka cena. Wiem 偶e kobiety tak my艣l膮, bo jestem facetem, mam dom, i "dyscyplina musi byc". ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem 偶e kobiety tak my艣l膮, bo jestem facetem, mam dom, i "dyscyplina musi byc". oczko.gif masz racj臋, ja te偶 pilnuj臋 dyscypliny u siebie- to kocha艣 przychodzi do mnie do domu, ostatnio przesadzi艂 z piwem, co mi sie nie podoba艂o to strzaska艂am go r贸wno po g臋bie Niech wie, ze nie jest u siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale tw贸j kochasz to nie facet tylko jaki艣 ch艂opczyk. Po pierwsze facet zabiera do siebie a po drugie jakby艣 prawdziwego faceta op******ila w taki spos贸b to by艣 go ju偶 nie widzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale tw贸j kochasz to nie facet tylko jaki艣 ch艂opczyk. Po pierwsze facet zabiera do siebie a po drugie jakby艣 prawdziwego faceta op******ila w taki spos贸b to by艣 go ju偶 nie widzia艂a. u siebie to on ma dziecko wiec nie lubi臋 tam chodzi膰(wdowiec), po drugi to sportsmen - startuje w zawodach MMA wiec jakby si臋 odwin膮艂 to m贸g艂by mnie zabi膰, po trzecie jest m艂odszywie膰 jakby nie chcia艂 wraca膰 to by nie wr贸ci艂, zw艂aszcza ze panny na niego leca i to hurtowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z tym, 偶e kto ma kas臋 w zwi膮zku, ten rz膮dzi. Dlatego najlepiej wzi膮膰 sobie partnera o podobnym statusie materialnym, b臋dzie si臋 艂atwiej 偶y艂o, nikt nikogo wyrzuca艂 z domu nie b臋dzie, ani niczego wypomina艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
n

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋ki PiS i Ko艣cio艂owi tacy, jak tw贸j facet poczuj膮 si臋 jeszcze pewniej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ODKOPALAM WATEK, SMUTNE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goschanny

straszne

Udost臋pnij ten post