Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katapultaxxxxxxx

rzeszów gdzie rodzić

Polecane posty

Gość katapultaxxxxxxx

Cześć poradźcie gdzie rodzić w Rzeszowie najlepiej ? ja sie zastanawiam między profamilią a szpitalem na Lwowskiej. Wiem, ze ogólnie modna jest profamilia, ale poznałam ostatnio dziewczyne, która dostala zakazenia po zle przeprowadzonej cesarce i jest z nia zle. Jak wyglada szpital na Lwowskiej? Jak lekarze? Jak pielegniarki? Musze sie zdecydowac wreszcie :) proszę o pomoc :)

Gość gość
podbijam

Gość gość
up

Gość gość
Ja słyszałam że na lwowskiej lepszy sprzęt w razie komplikacji i jesli będzie coś nie tak, to nie rozdziela mamy z dzieckiem, bo wtedy przenosza na lwowska. Też nie wiem który wybrać szpital

Gość gość
Z ta pro familią rzeczywiście jest coś nie tak. Moja sąsiadka miała tam cc planowaną i po operacji musieli ją jeszcze raz zrobić i ponownie zszyc. Szczegółów nie znam

Gość gość
tu autorka ja mam lekarza prowadzącego, który pracuje na Lwowskiej I chyba przy tej Lwowskiej zostanę ja mam termin na koniec lipca czy ktoras z Was była już w szpitalu albo dzwoniła pytać się co trzeba zabrać do szpitala? dla siebie i dziecka ?

Gość gość
ile w pro familii kosztuje cc??? na stronie jest info ze 6500 ale czy to nie przesada

Gość gość
Rodziłam na lwowskiej super było, profamilia się nie opłaca drogo,a jeżeli masz lekarza prowadzącego to nie ma się czego zastanawiać:) jak coś jest nie tak tylko lwowska:)

Gość gość
W pf drogo to znaczy ile?

Gość gość
To w profamilii nie ma porodów na nfz?

Gość gość
Są ale chyba cc nie obejmują

Gość gość
witam, cc w PF tez jest na NFZ tylko musi byc wymagana, nie ma na zyczenie tak jak w zadnym szpitalu. Rodzilam w PF i mialam cc i nie zaplacilam grosza. Moim zdaniem warto, opieka super i przede wszystkim dziewczyny od laktacji, ktore ucza karmic piesia co nie jest tak proste jak sie wydaje zwlaszcza przy pierwszym dziecku. Pozdrawiam