Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podła szwagierka

Polecane posty

Gość gość

cześć niestety mam pecha i nieciekawą szwagierkę, stara panna, bez przyjaciół, często bez pracy na garnuszku rodziców, non stop biega do kościoła ma 40 lat. Od kilku lat nie mam z nia kontaktu po jej akcjach: zwyzywanie mnie od suk, bo jej brata ukradłam i rozbijam rodzinę (ich rodzinę, bo prawdziwa rodzina to ona, mama tata i brat, a nie ja żona, bo żone to mozna w d**e kopnac i miec kolejne - cytat tej pani), wysylanie mi smsow, ze maz mnie zdfradza i zebym sobie testy na hiv zrobila (jak tak mozna pisac o swoim bracie?! wtf) Mąż usiłował negocjować między nami, ale jak mu pokazałam smsy od niej - dał spokój i sam ograniczył kontakty z nią. Zaszłam w ciąże i się zaczęło ...... Jak mąż powiadomił rodzinę o ciąży to ta dostała ataku histerii. Dostałam smsa z bramki internetowej, zebym zdechła i poroniła to g****o - cytat Nie moge udowodnic, ze to ona pisala, ale nie znam nikogo kto by mi tak zle zyczyl Ostatnio niedziela - maz mial wyjazd sluzbowy, mialam go odwozic na samolot po poludniu a tu nagle o 11 telefon Kochany braciszku ja tu tak sama siedze, ugotowalam obiad, przyjdz zjedz zebys w ogole cos zjadl cieplego przed podroza On - nie dziekuje, nie mam czasu Ona to ci przyniose, zebys choc cokolwiek cieplego zjadl przed podroza I non stop telefony do meza - on juz odbiera co 4 - 5 telefon, sprawy ma strasznie wazne: jaki kolor rolet kupic, a jaki sobie abonament wybrac itd MASAKRA co gorsza za miesiac czeka nas wesele z rodziny meza i bede musiala sie z ta wariatka widziec brrrr jak ja traktowac na weselu? ja mam w planach jej po prostu nie dostrzegac, nie odzywac, etc Chyba ze macie lepsze pomysly

Gość gość
Tak jak sobie zaplanowalas. Ona dla Ciebie nie istnieje, w ogole nie zwracasz na nia uwagi, traktujesz jak powietrze. Na pewno będzie tam pare osob, z którymi dobrze się dogadujesz wiec trzymaj się po prostu z nimi. Ja mam wrednego szwagra, co prawda nie odwala takich akcji jak Twoja szwagierka (bo dostalby ode mnie w morde) ale już nieraz mi pyskował i daje do zrozumienia, ze z jego strony jestem niemile widziana w domu rodzinnym jego brata (safandula na garnuszku mamusi oczywiście). Ma nasze wesele na szczęście nie przyjechal, mezowi nawet nie było przykro a ja bylam zadowolona. Ale jak już musze z nim przebywać to go kompletnie ignoruje, jak o cos się sadzi to zapodam mu cieta ripostę i od razu się zamyka bo to oferma zyciowa jest ;-P

Gość gość
dzięki za odpowiedź Tylko obawiam się, ze jak ona popije to będzie niefajnie Bo jej odwala jak popije alkoholu I brak jej kultury potrafi obrażać ot tak bez powodu w towarzystwie przy stole Juz miałam taki przypadek: raz mi położyła na talerzu jedzenie dla psa .... z tekstem, ze to jedzenie akurat dla mnie To miał byc niby zart ... Mogę się jej odciąć, ale strasznie lubię kłotni jak przekupka A ona taka jest, potrafi publicznie krzyczeć itd Straszna prostaczka Wiec ja jej unikam, lekcewaze ja i mam nadzieje, ze nie posunie sie za daleko

"Mogę się jej odciąć" x Po co? Nie wdawaj się w dyskusje z kretynką, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Ty będziesz trzeźwa, ona pijana. Może z tej okazji większość rodziny się do niej zniechęci.

Gość gość
malo stanowczy masz racje, zostane przy swojej stalej taktyce dotychczas stosowanej Ostatni raz mialam z nia kontakt jak jej wyslalam wiadomosc sms, ze nie zycze sobie z nia zadnych kontaktow i zagrozilam policja w razie nekania mnie Od tego czasu mam spokoj z nia No i z uwagi na ciaze nie bede tam zbyt dlugo, wiec jakos wytrzymam :) Chociaz czuje, ze bedzie sie dzialo Oj bedzie

Gość starpawn_
Zbieraj wiadomości od niej,załóżcie jej sprawę,dostanie skierowanie na badania głowy albo karę. Ona normalna nie jest. Nie patrz się na nią,zaięgnij porady adwokata,dowiesz się wszystkiego. Nie daj się jej tak traktować. Możesz jak najbardziej poznać nadawce tamej wiadomości. Wiadomość wysłano przez bramkę. Jeżeli właściciel witryny otrzymałby oficjalne pismo z organu o wydanie numeru IP nadawcy,to nie jest problemem ustalenie właściciela. Nie mniej pierwszy krok zależy od Ciebie-droga prawna.

Gość gość
wiem, ze ona nie jest normalna Ale jesli odczepi sie ode mnie to nie bede robic afery, isc na policje itd Po prostu wole spokoj Jesli jednak ponowi swoje zachowania to wtedy zaczne juz dzialac Nigdy nie mialam takich przypadkow, dlatego to takie trudne i nieprzyjemne dla mnie Zwlaszcza, ze to siostra meza

Gość gość
maz ma z nia rzadkie kontakty, do naszego domu ona nie ma wstępu. Ale ja mam na uwadze, ze to jego siostra I on tez podziela moje zdanie ,ze ona jest chora psychicznie Tylko nie jest zdiagnozowana Miala ponoc isc do lekarza, ale czy poszla nie wiem Mam nadzieje tylko, ze dziecko nasze nic po niej nie odziedziczy :/

Gość gość
dziekuje za wpis otulona Licze, ze moze jednak ta osoba sie opanuje

Gość gość
ja oczekuje tylko spokoju ;) nie potrzeba mi cieplych relacji, po prostu ma sie trzymac na odleglosc i kropka :) moze zmadrzeje z wiekiem, bo wiem, ze juz sie skloca z cala rodzina powoli No to moze w koncu dotrze cos do niej

Gość gość
dziekuje :) na codzien mam duzo spokoju i radosci :) a wesele to tylko pare godzin :) milego dnia Ci zycze :)