Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest hazardzistą, przepuścił wszystkie pieniądze z konta :(

Polecane posty

Gość gość

wyszło przypadkiem gdy mieliśmy zapłacić pewnemu facetowi za mały remoncik, na swój rachunek wziąl taniej materialy itp... mąz sie z nim dogadywal na telefon, az ten facet do mnie zadzwonil i mowil kiedy w koncu pieniadze dostanie , czemu nie placimy, czy ma sie do nas przejechac ?! 2 miesiace go zwodził , musialam skorzystac z karty kredytowej :O no nie wiem co mam robic, on mi ciagle kit wciska, przyznal sie ze przepuscił kase, chwalil sie ze wygral sporo ponad 20 tys...ale co z tego skoro juz tej kasy nie ma ?! on jest uzależniony bo by przestał jak juz wygral albo w ogole w to nie wchodzil, jego matka oczywiście go broni, zwala wine na mnie, ze powinnam szukać pracy a dziecko dac jej do opieki albo jej kolezance ze tanio bierze...a co ma piernik do wiatraka ? głodem nie przymieraliśmy , część pieniedzy na koncie byla moja...

Gość gość
Najwyższa pora się rozstać. Będzie się sytuacja powtarzać - zaczniesz zarabiać - zacznie kraść twoje pieniądze i nigdy ich nie będziecie mieć, a przy dziecku to ja sobie nie wyobrażam

Gość błękitnaa
Tylko leczenie. Będzie kłamał i mówił to co chcesz usłyszeć, że nigdy więcej. Co z tego, że wygra dużą sumę? On ją przegra.

Gość gość
A co miał czekać jak ty je przepuścić?

Gość błękitnaa
I od razu Cię ostrzegam, z tego jest bardzo ciężko wyjść. Tak trudno jak z narkotyków.

Zapraszam do zapoznania się z rankingiem top chwilówek http://www.kasiulix.oferty-kredytowe.pl/pozyczkipozabankowe/ na stronie są również opcje kredytów gotówkowych z różnych banków, czytelny rozpis na temat każdej opcji. W razie potrzeby proszę pisać na maila. Znajdziemy rozwiązanie z Twoich problemów. Pozdrawiam serdecznie