Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leszczyk

Czy on ma jakiś defekt mózgu?

Polecane posty

Gość Leszczyk

W mojej miejscowości jest taki gość co chodził z moim bratem kiedyś do klasy. On różnym osobom lubi przygadywać w tym i mi. Mówił, że ja to powinienem iść do zakonu czy coś. Ja ani się nie modlę ani nie chodzę do kościoła i nie zamierzam chodzić, a takie "życie" nawet księdza jak dla mnie bez urazy dla katolików jest żałosne, bo bez kobiety to nie żadne życie tylko męka. Ja mu powiedziałem, że tylko on o tym nawija więc może on niech idzie do zakonu jak mu się tak podoba. On się nawet dziwił jak mój sąsiad się żenił, który jest wporządku. Sam nie ma dziewczyny, a się wymądrza. Czasami jak myślę mu powiedzieć "cześć" to mam na myśli "s********j".

Gość gość
bo to mało baranów? jeszcze niejednego poznasz

Gość gość
Zapytaj go grzecznie: - Przepraszam, czy ty masz jakiś defekt mózgu ?

Gość Leszczyk
On jest bardzo przemądrzały. Ci co kumplują się ze mną go olewają.

Gość gość
Piszę tu bo niewiem gdzie się wypowiedzieć się na temat zespołu DEFEKT MUZGO .Jestem punem z krwi i kości.Wielki szacun dla Tomasza Wojnara wokalisty DEFEKTU .Mam 40 lat i kocham najpopularniejszy w latach 90 tych zespól.pozdrawiam Viktora i Hebana .Tomsz CzescTwojejPamieci.

Gość gość
Piszę tu bo niewiem gdzie się wypowiedzieć się na temat zespołu DEFEKT MUZGO .Jestem punem z krwi i kości.Wielki szacun dla Tomasza Wojnara wokalisty DEFEKTU .Mam 40 lat i kocham najpopularniejszy w latach 90 tych zespól.pozdrawiam Viktora i Hebana .Tomsz CzescTwojejPamieci.

Gość 40 letni PANK
Defekt muzgo to jedna z wielkich kapel bankowych wcurwia mnie to że wokalista Tomek Wojnar odszedł od nas wychowałem się na tekstach tego wspaniałego zespołu który mnie prowadził przez moje młode lata.Pozdrowienia dla Starego Składu defektu.Pamięć o Tobie SIWY nie zginie wielki szacun.

Gość Punk brudas na zawsze
Kocham DEFEKT MUZGO czemu odchodzą curwa od nas wspaniali ludzie a wuje żyją dalej.Będę z wami do końca nie życia a śmierci.Jestem Punem i sie nie zmieniam.Szacun dla SIWEGO.

Gość Brudas 78
DEFEKT Siwy Heban Viktor odjepali kawał dobrej roboty Kocham ich za to.

Gość Brudas 78
Dlaczego curwa Jrek przejął działalność po starym DEFEKCIE.Tylko stary DEFEKT był najfajniejszy a ten nowy to jakaś totalna poroniona pomyłka to dno JEPANE.

Gość brudas78
Jrek jeż powinien zaprzestać działalności defektu oddać honory starej załodze i wyjechać do Moskwy na ogórki.Jrek nigdy nie był przyjacielem siwego.Defekt muzgo nie istnieje to Jrek niema muzgo.Jrek gdzie muzg.Heban też niema honoru bo lata jak mu Jrek rozkaże miej honor chłopie i żyć jak to w pindu. Szacun dla Wojnara i Viktora.

Gość PANCZOR 1978
Ireneusz jeż przyplątał się w 2011 roku do defektu muzgo i z tego powodu oburzyło to Tomasza Wojnara który był założycielem i wokalistą defektu.Tomasz postanowił odejść.Zastanawia mnie dlaczego Jeż oczarował Hebana który grał w starym składzie Defektu.Viktora wciągną na okładkę swojej płyty i nato Viktor jest oburzony.Liczy się tylko stary DEFEKT MUZGO nowy to dno a płyta aniołowie to SYF.Szacun dla SIWEGO.