Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wolą atrakcyjnych i przystojnych facetów, bo dzięki temu ich synowie i..

Polecane posty

Gość gość

córki również będą przystojni i atrakcyjne. Taka jest prawda. A to, że później taka kobieta zostanie sama z dzieckiem, to ona o tym nie myśli. Bo ni by po co facet, który ma powodzenie i wszystkie mu się same pchają na ptaka ma wiązać się na stałe z jedną? Głupi by był. On tylko zapładnia i idzie do następnej, a raczej następna sama do niego przychodzi. A ci brzydcy, to sobie mogą tylko konia walić. Nawet kasa im nie pomoże bo kobiety dziś same są w stanie się utrzymać i nie lecą już na kasę tak jak kiedyś. Dziś kobiety lecą na wygląd i na nic więcej.

Gość gość
Leca na kasę lecą, pełno ogłoszeń, że szuka jakaś sponsora. Nie wypisuj głupot. Co z tego, że zarabiają, jak są to nędzne ochłapy do 2000 tysięcy maks.

Gość gość
20:53 ja mam kasę i na mnie nie lecą, jak to wyjaśnisz?

Gość gość
A która ma wiedzieć, że masz kasę na pierwszy rzut oka ? Nie masz tego chyba wypisanego na czole. W necie pełno ogłoszeń młodych studentek, że pozna nawet jakiegoś 40 latka dzianego, który będzie ją sponsorował a ona będzie mu dawała d**y, i z nim chodzić i dawać mu czułość.

Gość gość
Kolego masz chyba racje bo ja mam raczej brzydką twarz ale mam kase bo prowadze swoją działalność gospodarczą,mam ładne auto klasy wyższej i kobiety mnie nie chcą. Nic na to nie poradzimy.