Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie? Czy ja jestem uzależniona od seksu?

Polecane posty

Gość gość

Kocham się z mężam średnio 3-4 razy w tygodniu. Jest wspaniałym kochankim nie jest zbyt miły potrafi mnie mocno przelecieć ciągnie przy tym za włosy bije w pupe. JEst tak jak pragnę jak zwierzęta. Ale od dawna pociągali mnie inni faceci. Pierwszy raz zdradziłam go 3 lata temu. Miałam wyrzuty sumienia. Ale było fajnie. Potem drugi raz około 9m-cy temu. I od tego momentu zdradzam go regularnie raz na tydzień czasem dwa. I ciągle mi mało kocham się z różnymi facetami nei mam jednego kochanka. I chce więcej, myślałam że nigdy nie zdradze go z kimś nieznajomym ale jednak stało się. Oddałam się młodszemu od 12 lat studentowi po 30 minutach znajomości. Miałam strasznie dziwne uczucie ale jednocześnie chce więcej brakuje mi nowości. Chce ciagle kogoś nowego. A jednocześnie czuje ból że to zrobiłam ale nie moge się oprzeć

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobiet ma tak samo. Nie ma w tym nic dziwnego, ani niepokojącego :)

Gość gość
Wydaje mi się, że to faktycznie może być uzależnienie. Kobiety które są usatysfakcjonowane z małżeńskiego życia erotycznego nie szukają doznań gdzie indziej

Gość gość
umm kocham takie kobiety

Gość gość
tak

Gość gość
Masz stosunek do seksu jak 100% facetów, szkoda,że wszystkie nie jesteście takie, życie byłoby cudowniejsze. Ale przynajmniej ty jedna wiesz jak się czują i "męczą" z tym faceci.

Gość gość
Wspolczuje twojemu facetowi, mam nadzieje ze nie macie dzieci i facet jakos sobie jeszcze ulozy zycie bez ciebie.. a ty kopuluj sobie z przypadkowymi studentami jak suka w rui :O 🖐️]

Gość gość
:( smutne

Gość gość
98% kobiet robi dokładnie tak samo jak Ty a nawet sa bardziej perwersyjne. Tylko różnica jest taka że Ty jako nieliczna się do tego przyznajesz Twoj błąd udawaj cnotke jak reszta i tyle

Gość gość
98% to robiło w latach 80 tych gdzie seks był tematem tabu. Teraz robi tak 99,99999% kobiet na ziemii

Gość gość
Ej nie przesadzaj z tym 99% bo np ja uwielbiam seks, mam ochotę codziennie, nawet kilka razy. Lubię urozmaicenia w postaci zabawek, niecodziennych miejsc (np. kino,park, las, stół od bilarda, pociąg,raz nam się nawet udało na łódce na środku jeziora). Różnica jest natomiast taka że do granic kocham swojego męża i wszystko to robię z nim. Nie wyobrazam sobie obcych fiutów w mojej cipce czy ustach, ochyda

Gość gość
do czasu

Gość gość
Jesteś autorko i to poważnie. To się nazywa seksoholizm. Poczytaj sobie co o tym piszą, używając googli :P

Gość gość
do czasu czyli do kiedy twoim zdaniem? Jestem 14 lat po ślubie, 3 wspólnych dzieciaków i żadne z nas nie jest znudzone, ciągle widzę ten sam blask w jego oczach, ciągle nam sie chcę i kochamy się 3-4 razy w tygodniu (zmęczenie pracą i zajęciami domowymi robi swoje)

Gość gość
ummm jestem studentem mam ochote na dojrzala mezatke

Gość gość
nie samice tak maja i koniec

Gość gość
po ile macie lat? ,macie dzieci?

Gość gość
mam tak samo. Mój mąz się nie domyśla. Po pierwszym razie puściły mi hamulce

Gość gość
zdrady mezatek sa notoryczne. u mnie w pracy sa 4 mezatki kazda z nich zdradza. sasiadka mezatka zdradza. kazdy udaje ze tak jest normalnie. nie wiem ale po co sluby

Gość gość
:P :( ohh

Gość gość
puszczalskie szmaty i ścierwa z was :)

Gość gość
Jakbym sie dowiedzial to bym z***bal taką żonę

Gość gość
to normalne

Gość gość
Wśród facetów to normalne, każdy tak ma, natomiast wśród kobiet spotykane rzadko, a szkoda:(

Gość gość
wśród kobiet to popularne ale kobiety milczą na ten temat faceci chwala sie i tworza bajki

Gość gość
bylas dziewica przed slubem?

Gość gość
tak . tylko Jezus uwolni ciebie od demona sexu

Gość gość
haha

Gość gość
Nie jesteś sexocholiczką, nie potrzebujesz 15 razy dziennie. Lubisz urozmaicenie w łóżku a to może dać tylko wielu partnerów, ewentualnie masz niską samoocenę i musisz udowadniać sobie swoją atrakcyjność zdobywając kolejnego mężczyznę. Twój związek na bank się rozleci, jedyne wyjście to nakręcić męża na swingowanie. Wtedy legalnie oboje będziecie się dobrze bawić.

Gość gość
:D