Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedawno miałam urodziny i praktycznie nikt oprócz rodziców

Polecane posty

Gość gość

nie złożył mi życzeń, nikt o mnie nie pamiętam, jestem zerem, dla nikogo nic nie znaczę :( Jestem samotna, brzydka, gruba i do niczego. Żyć mi się nie chce.

Gość gość
i nawet kafe ma mnie w d***e

Gość gość
Wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Zdrowia Ci życzę, dużo radości, więcej przyjaznych ludzi wokół, mobilizacji do zrzucenia nadwagi, odwagi w szukaniu rozwiązań własnych problemów, poszukiwanie własnej drogi, życzliwości dla innych i przede wszystkim..dla SIEBIE. 🌼 :D

Gość gość
Dziękuję :) Chciałabym aby ktoś mnie pokochał, tak bardzo jestem samotna.

Gość gość
Dlaczego chcesz by jakiś mężczyzna cię pokochał? Tak bardzo chcesz zniszczyć komuś życie? Chcesz się wyleczyć z deprechy jego kosztem? Kota kup i dręcz.

Gość gość
17:18 Chcę kochać i być kochaną.

Gość gość
Kocham Cię.

Gość gość
Puste słowa.

Gość gość
Zaloz facebooka to dostaniesz życzenia:D

Gość gość
Autorko, w przeciągu ostatniego roku ILE życzeń wysłałaś znajomym? O kim pamiętalaś? Komu sprawilas przyjemnosc w paru serdecznych slowach? Pisać dalej?

Gość waterman
Autorko,piszesz,że jesteś " samotna, brzydka, gruba i do niczego",a co zrobiłaś , aby choć jedno z tego zniknęło? Masz doła i wtedy zaczyna się rozkminianie ,dołowanie się jeszcze bardziej . Na początek -coś na gruba. Robisz w temacie zmniejszenia grubości?Dieta m-ż,siłka itd?To plan nie na miesiąc ,ale na min pół roku,a tam możesz poznać kogoś,aby nie być samotna i do niczego itd itd

Gość gość
o moich urodzinach nie pamiętają ani moi rodzice, ani moja siostra czyli cała moja rodzina, a co dopiero ktoś obcy to co kurwa ja mam powiedzieć? kup se flaszkę i zapij to jutro też jest dzień pić pierdolić nie żałować, bida musi pofolgować

Gość gość
gość wczoraj No właśnie dużo, staram się pisać ale jak widać o mnie nikt nie pamięta. Pisz dalej, chętnie poczytam waterman, robię właśnie, ćwiczę ale efekty średnie bo diety nie trzymam. Co mam robić skoro jedzenie to jednyna przyjemność w moim zyciu? dziś , piłam piwko, sałaba głowa...ale dól jest nadal czuje sie zerem.

Gość gość
Też miałam niedawno urodziny. Zbiegły się z dołem. Zlewam ludzi i zachowuję się egoistycznie i autystycznie. Dopiero gdy mi smutno się zrobi to skomlę do poduszki: "gdzie są przyjaciele moi?" Kiedy mamy dobry dzień powinniśmy wspierać innych. Z tego co nazbieramy oni nam oddadzą, gdy to nam się noga powinie. :)

Gość gość
Ludzie to falszywe qrwy, kto normalny chcialby takich znajomych

Gość gość
Mi moj pseudoprzyjaciel odplacil za dobro taka chu!jnia ze brak slow wiec nie pier!dolcie bzdur. A poswiecilem dla niego duzo i tez zawsze mogl na mnie liczyc. Co za menda zaje!bana. Dlatego zakonczylem znajomosc i nigdy wiecej takicy naiwnych bledow nie popelnie!

Gość gość
Mocno jesteś gruba aurorko? .

Gość gość
pulchna setka

Gość gość
Macie racje, ludzie to cjuje :( dziś , to też trochę ja... dziś a jakie to ma znaczenie? :(

Gość gość
Autorko, mam podobnie. Też mi dokucza samotność... :(

Gość gość
A jak rodzice odejdą to już pewnie w ogóle zostanę sama jak palec z moim kotem, chociaż ponoć nie brzydka i na pewno nie gruba... :(

Gość gość
"chociaż ponoć nie brzydka i na pewno nie gruba..." I co? Lepsza się czujesz ode mnie? Nic dziwnego ze sama, skoro tak traktujesz ludzi.

Gość gość
Ja w urodziny dostalem tylko 30% znizki w sklepie odziezowym i sie ciesze ze ktos pamietal

Gość gość
Nie, nie czuję się z tego powodu lepsza, mam na myśli jedynie to, że nawet dobry wygląd też nie gwarantuje, że się kogoś znajdzie. Bez agresji...

Gość waterman
Czasem kobieta/facet jest wizualnie ok,ale...przy kontakcie wyjść mogą takie kwiatki,które uniemożliwiają utworzenie związku . Fakt,że poznanie kogoś,kto swoim zachowaniem jest na "nie" do świata powoduje ,że nie chce się obcować z tą osobą ,bo ona będzie ciągnąć w dół . Takie realia .

Gość gość
Ja mam dziś urodziny i dostałam już życzenia od mamy, dwóch sióstr , brata, i koleżanki. Czekam jeszcze na życzenia od trzeciej siostry i drugiego brata. Plus zniżka 30% w big starze z okazji urodzin :)

Gość gość
Teraz wiosna, chciałby się zakochać!

Gość gość
17 mają masz urodziny?

Gość gość
Nieee. Szansa że mnie znasz się praktycznie zerowa.