Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina9090

Sto złoty dzięki smartfonowi

Polecane posty

Witam, chciałabym wam przedstawić pewną aplikację na smartfony/tablety (urządzenia z androidem) w której możemy sobie dorobić/zarobić około 100zł na miesiąc za używanie aplikacji i granie w gry, a najlepsze jest to że możemy zarabiać nawet śpiąc :) może nie jest to jakaś duża suma, ale mieć 100zł za nic, a nie mieć... ogólnie sprawa wygląda tak, instalujemy aplikację https://r.applike.info/s/591c2f67b4a95 (link do sklepu google play) instalując przez ten link będziesz otrzymywać 25% tego co ja zarobię i w drugą stronę, a opłaca się bo mój telefon zarabia 24h na dobę, a więc do rzeczy, instalujemy, logujemy się, widzimy kilka propozycji gier/programów (codziennie pojawiają się nowe), instalujemy coś z tego, włączamy i już zarabiamy (możemy sobie pograć, ale nie musimy, wystarczy że aplikacja jest włączona jedynie trzeba ustawić wyświetlacz na dłuższy czas, aby telefon nie gasł :)), i to wszystko... można tak telefon zostawić na całą noc i ciągle będzie zarabiać, na początek dostajemy 4444 punktów gratis, a wypłacić pieniążki można już od 4999, czyli po około 20 minutach używania aplikacji :) wypłacać można na konto paypal, przelew dochodzi dość szybko, raz mi doszedł po pół godziny, raz po 10 godzinach itp., średnio zarabia się 2-3żl na dzień. pozdrawiam

Gość gość
"Sto złoty"! :-D

Gość gość
2 złote za całą dobę niszczenia i spowalniania smartfona?