Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie inne matki

Polecane posty

Gość gość

Codziennie chodzę po dziecko do szkoły i w oczekiwianiu na dzwonek często jestem świadkiem rozmów między sobą albo sama w nich uczestniczę. W szczególności są to mamusie w wieku około 35 plus i 40 plus. Przeciwniczki szczepien wielkie znawczynie . Jak można nie szczepić swoich dzieci ? Albo eko mamuśki jak usłyszały ze robie dziecku czasami naleśniki z nutella to od razu ze to rakotwórcze i jak mogę to robić. Antybiotyki to najgorsze zło, najlepiej by wcale do lekarza nie chodziły bo organizm sam powinien sobie radzić z infekcją. Nie wychodzą z dziećmi na plac zabaw aby nie bawiły się z tymi zwykłymi dzieciakami tylko prowadzą je nie wiadomo gdzie. Jak można być takim dziwolągiem?

Gość gość
Ja też nie posadziłbym dziecka z drugim któremu rodzice pozwolili wszczepić śmiertelnie groźnego wirusa niby dla ochrony przed nim niezła ściema mija babcia 96 lat zero szczepień i ziemniaki jeszcze kopię teściowa 65 i ledwo zipie pół życia w kolejkach u lekarza i dziesiątki szczepionek na kącie

Gość gość
do 18:59- widać Tobie szczepionki mózg uszkodzily... i masz na swoim koncie upośledzenie umyslowe :( x staram się zdrowo żywić dziecko, ale nie jestem fanatyczka, co więcej autorko średnio mnie obchodzi co robią inni-mogą nawet dawać dziecku koope konia, nic mi do tego. brzydko się zachowały te matki ze na Ciebie naskoczyly ale ty je tu obgadujac też lepsza nie jesteś.

Gość gość
Wychodzic na plac zabaw z dzieckiem, które uczęszcza już od jakiegoś czasu do szkoły ? ty piszesz na poważnie o wychodzeniu na pac zabaw z szkolnym dzieckiem i cie to boli ,ze niektóre mamuśki tego nie robia? Ja mogłabym wyjść na plac zabaw z maluchem ,przedszkolakiem, ale ze szkolnym to cie powyginalo chyba . Co do lekarzy mają racje, tez uważam ,ze organizm sam musi czasami się przemeczyc bez ingerencji antybiotykow , bo one w większości przypadkow są zbędne a lekazre nadwyryst przepisują te gown. Jelsi chodzi o szczepienia to niech się jebną w leb jedna z druga. Przez takie pustostany coraz częściej slysyzmy o epidemiach np. Odry jakiej od wielu lat nie było, bo kiedyś masowo wszystkie dzieic były szczepione stad brak takich epidemii, ale antyszczepionkowscy dopieli swego

Gość gość
Gdzie te epidemie Odry sa ?

Gość gość
Wysil sie i sama znajdz info :)