Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomozcie

moj facet obwinia mnie o jego wypadek w pracy?

Polecane posty

Gość prosze pomozcie

jak wtytule,czy jestwm winna? Moj facet ma dosc odpowiedzialna prace ktoora waga duzej sprawnoacii umyslowej, poza praca jest osoba ,ktora narzuca mi swoje zdanie....dzien przed wypadkiem poklocilismy sie....2 msce po wypadku mi to wypomnial czy kestem winna jego nieuwagi naprawde? czy jestem wunna tego ze malo aco bylby kaleka??!

Gość gość
zmień faceta

Gość gość
Racja zmien faceta

Gość gość
Niech spieprza dziad! Wyobraz sobie zycie po slubie z tym czlowiekiem.

Gość gość
przedmówcy mają rację, zmień faceta!!!

Gość wlascicielka
dziekuje kochane za wasze odpowiedzi ,tak podpowiada rozum ,ale pytanie gdzie mialam oczy przez 7 lat zwiazku?a teraz to nie tak latwo odejac jak sie kocha....a widzialy galy co braly.…? nie.. nic galy nie widzialy ,noe wyobrazam soboe zycia beż niego terqz a kilka pat temu odesżlabym bez rozrterki bo .. to i tam to ja tez nie bylam w zyciu sieta jak wieksżosc i nikomu nie ublizajac!

Gość gość
BelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkotBelkotbelkotbelkotbelkot

Gość gość
Normalne ze twoja wina.niektore zawody wymagaja koncentracji i trzeba miec prywatnie wszystko poukładane.np zawody związane z uzyciem broni,żołnierze,sportowcy itp.

Gość gość
pewnie, że nie twoja wina. Nie daj się, jeszcze mu powiedz, że jak się będzie tak zachowywał to mu dopiero dasz powód do stresu :D

Gość gość
Twoja wina.ile bylo przypadkow sportowcow np.bokserow co z myslami o problemach w domu wchodziło do ringu.baby to idiotki.

Gość gość
Takie wypadki przez kłotnie z kobietami mają wpływ na zarobki wiec sama sobie kobieta szkodzi.

Gość gość
Przeproś go!

Gość gość sylwia
Jaki wypadek?

Gość gość
Może zdradzisz nam więcej szczegółów? O co była kłótnia, kto zaczął? dogadaliscie się, raczej nie.