Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z kotem..

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie sprawa wygląda tak mam kotkę która niedługo Bedzie miała rok,nagle zaczęła sikac po domu, zapach jest nie do zniesienia..Na dodatek ciągle ma ruje,myslalam ze to jest spowodowane (te sikanie) z ruja ale chyba nie.nie chce wydawać kotki jestem do niej przywiązana ale niestety inni członkowie rodziny chcą ja wydać a ja nie chce do tego dopuścić..Nie wiem co zrobić z tym aby przestała sikac po kątach

Gość gość
WY STE RY LI ZO WAĆ

Gość gość
Sterylizacja ok 200-250 pln i po krzyku

Gość gość
Sterylizacja jest bardzo potrzebna twojej kotce. Ona się mega męczy przez te ruje, do tego sterylizacja zmiejsza ryzyko wystąpienia raka sutka. Gdy kotka nigdy nie miała małych i przejdzie ten zabieg to ryzyko raka zmniejsza się praktycznie do 90-100%. Tak powiedział mi weterynarz moich zwierząt. Myślę, że musisz być bardzo młodą osobą z racji braku wiedzy na ten temat. Jeśli tak, to poproś swoich rodziców aby pomogli ci sfinansować ci ten zabieg u weterynarza.

Gość gość
Może jest chora albo rzeczywiście należałoby ją wysterylizować? Przejdź się kontrolnie do weterynarza. Ja ze swoją kocicą zawsze chodzę do http://www.weterynarze.pila.pl/ , to bardzo dobry gabinet.

Gość Ewa333333
to nie ty masz problem z kotem, tylko kot z tobą, bo trafił na jakąś niedojdę niedouczoną kota, który nie jest przeznaczony do hodowli STERYLIZUJE się za trudny wyraz???,

Gość gość
tak, sterylizacja, a poza tym może kot się czymś zaczął stresować że sika gdzie popadnie? albo za rzadko czyścisz kuwetę?

niczym się nie stresuje, tylko jak każdy kot w tym wieku - dorośleje i znaczy teren to jest proste jak sranie, nie róbcie z siebie większych tłumoków, niż jesteście

Gość gość
może twój kot sikał gdzie popadnie gdy dorastał, mój jakoś nie, pewnie dlatego że nie jestem taka agresywna jak ty i się mnie nie bał;)

Gość gość
Sterylizacja to podstawa. Jednak warto zrobic tez badanie moczu. Moze nabawil sie jakiejs infekcji.

Gość gość
a ja z ptokiem,staje mi rano przed sikaniem:-P

Gość gość
Może jest chora? Musisz koniecznie zabrać ją do dobrego weterynarza. Kiedy moja kotka miała problemy, poszłam z nią do http://medi-vet.com.pl/ - bardzo uczciwy weterynarz, ma dobre podejście do zwierząt.

Gość gość
Powinnaś zgłosić się do dobrego weterynarza, żeby sprawdzić i wykluczyć ewentualne choroby. Ja w Szczecinie polecam www.weterynarz-szczecin.net.pl. Dobra i fachowa opieka. Zwierzak chodzi chętnie.