Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mechanik kraków

Polecane posty

Gość gość

Kto kogoś poleci?

Gość badka3
Wiem, że może Cię zainteresować dobry mechanik w tym zakresie. Najlepiej będzie jak wybierzecie się do Krakowa do Aute Serwis Wadowicka, tam jest kilku specjalistów z zakresu mechaniki samochodowej, w dodatku całkiem bezpłatnie sprawdzą Ci samochód na linii diagnostycznej.

Gość paweł464
zdecydowanie Euromaster

Gość gość
Musiałem pilnie naprawić ciężarówkę i przyznam, że tylko warsztat Auto Serwis przy Szklarskiej 13 przyjął zlecenie. Bardzo szybko wyrobili się z naprawą. Mogłem nawet w porze wieczornej dojechać do nich i ustalić wszystkie szczegóły współpracy. Do tej pory współpracuję. Z tego powodu, że mi pomogli w kryzysowej sytuacji polecam gorąco.

Gość gość
Jak w Krk to tylko wspominiany już Auto Serwis Wadowicka.Z rana zostawiłem autko na warsztacie, po południu już telefon, ze jest do odbioru. Nie dość, że szybko i niedrogo to jeszcze w ramach promocji umyli mi go na myjni. I oczywiście sprawdzili na linii za free. Polecam.

Ja przyłączam się do opinii badka3. Do Auto Serwis Wadowicka trafiłam z polecenia znajomego i tak już zostało. Bezpłatny przegląd na linii diagnostycznej to jedno ale warto też wspomnieć o możliwości wymiany opon i ich przechowywania i to tylko za 59 zł :) Niewiele prawda ? A to i tak nie wszystko :) Otrzymuje się wtedy voucher na zewnętrzne mycie auta o wartości 30 zł więc realnie ponosimy koszt w wysokości 29 zł :)

Gość gość
tak jak większość przedmówców, Auto Serwis Wadowicka- dobre ceny, wysoka jakość obsługi, fajne promocje.

Gość gość
dołączam do zadowolonych klientów auto serwisu wadowicka. Jak dla mnie numer jeden w krk, a kilka serwisów objechałem. stały kontakt, wycena, gwarancja. naprawy na tip-top.

Gość gość
Powielę się, jak w krk to auto serwis wadowicka to zdecydowanie numer 1. Jeżdżę tam od lat i ciągle trzymają poziom.

Gość gość
Od paru sezonów głównie z oponami kursuję do Nawojowej do Bosch Service, kontakt do nich masz na www.boschtour-nawojowa.pl . Szybka wymiana, zawsze mi też przy okazji sprawdzą gumy czy bieżnik się zgadza, czy się za bardzo nie wytarł itd.

Gość gość
Polecam Nawojową i Bosch Tour - www.boschtour-nawojowa.pl , od paru lat tutaj jeżdżę ze swoją Vectrą i zawsze jestem zadowolony, można tutaj wszystko zrobić, od wymiany oleju po wymianę silnika.

Gość gość
jestem zdania że jedynym serwisem który warto polecić to Euromaster . Wszystkie okresowe wymiany tam robię, zawsze wszystko jest na najwyższym poziomie. Jak skorzystałem w wakacje z możliwości przeglądu przed podróżą to byłem bardzo zadowolony bo odbyłem podróż do Hiszpanii i z powrotem bez żadnego problemu

Gość gość
Byłem w tym auto serwisie wadowicka ostatnio pierwszy raz na wymianie opon, szybko fachowo, cena b.przyzwoita i jeszcze gratisowy bon na mycie auta jak skorzysta się z przechowalni, co swoją drogą jest bardzo fajnym udogodnieniem. Napraw żadnych jeszcze u nich nie robiłem, ale są tak profesjonalni, że na pewno jak będzie taka potrzeba to skorzystam.

Gość gość
auto serwis wadowicka, bardzo polecam ten warsztat !!! Kapitalny remont silnika przeprowadzony bardzo sprawnie i fachowo. Na bieżąco byłem informowany o przebiegu naprawy. Prawdziwi profesjonaliści!!

Gość gość
jak wyżej,auto z serwis z wadowickiej 8, fachowa obsługa, czysto. dokładnie wyjaśniają w czym leży problem. Dobry, stały kontakt telefoniczny. Polecam

Gość daniel81
auto serwis wadowicka.Dobre opinie w necie nie są wyssane z palca.

Gość gość
twojmechanik.com- warsztat godny polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta , czas naprawy krótki. Kontakt z panami z biura i mechanikami bezproblemowy . Koszt naprawy zawsze uzgodniony telefonicznie. Polecam

Gość gość
mogę się podłączyć pod zadowolonych klientów auto serwisu wadowicka, byłem dzisiaj na przeglądzie przed wyjazdem na wakacje, nic nie zapłaciłem, a przegląd super rzetelny i jeszcze z fajnymi wskazówkami wyszedłem, bez obaw ich polecam

Gość gość
www.twojmechanik.com jak większość tu, rano oddałem samochód, wieczorem odbiór. Wszystko chodzi jak należy i jeszcze umyty.Dobra robota.

Gość ikar

Tak jak wyżej- fachowcy z wadowickiej. Profesjonalna, miła i kulturalna obsługa. Panowie z biura informowali mnie na bieżąco o kosztach i przebiegu naprawy.
Serdecznie polecam 🙂

Gość darek
Dnia ‎15‎.‎12‎.‎2018 o 23:53, Gość ikar napisał:

Tak jak wyżej- fachowcy z wadowickiej. Profesjonalna, miła i kulturalna obsługa. Panowie z biura informowali mnie na bieżąco o kosztach i przebiegu naprawy.
Serdecznie polecam 🙂

nie ma się do czego przyczepić

Gość ksyk
Dnia ‎10‎.‎04‎.‎2018 o 20:25, Gość gość napisał:

twojmechanik.com- warsztat godny polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta , czas naprawy krótki. Kontakt z panami z biura i mechanikami bezproblemowy . Koszt naprawy zawsze uzgodniony telefonicznie. Polecam

dobrze sprawdzić na googlu i dobrym mechaniku, ale rownie ważne opinie znajomych, ja wlasnie przez znajomuych trafiłem do serwisu z wadowickiej 8i i mogę potwierdzić opinie, które wcześniej się pojawily

Gość zbyszek
Dnia ‎18‎.‎05‎.‎2017 o 11:12, Gość badka3 napisał:

Wiem, że może Cię zainteresować dobry mechanik w tym zakresie. Najlepiej będzie jak wybierzecie się do Krakowa do Aute Serwis Wadowicka, tam jest kilku specjalistów z zakresu mechaniki samochodowej, w dodatku całkiem bezpłatnie sprawdzą Ci samochód na linii diagnostycznej.

potwierdzam, 5/5

Gość zen
Dnia ‎27‎.‎03‎.‎2019 o 15:00, Gość zbyszek napisał:

potwierdzam, 5/5

www.twojmechanik.com

Gość Adam
Dnia ‎05‎.‎06‎.‎2019 o 15:28, Gość zen napisał:

www.twojmechanik.com

Sytuacja awaryjna ze skrzynią biegów i to w sobotę. Jako jedni z nielicznych byli w ogóle otwarci i na dodatek podjęli się naprawy od ręki i w parę godzin było po sprawie. Obsługa zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, a auto odpukać już od dłuższego czasu jeździ bez zarzutów. Polecam i dziękuję. 

Gość remik
Dnia 5.06.2019 o 15:28, Gość zen napisał:

www.twojmechanik.com

Sytuacja awaryjna ze skrzynią biegów i to w sobotę. Jako jedni z nielicznych byli w ogóle otwarci i na dodatek podjęli się naprawy od ręki i w parę godzin było po sprawie. Obsługa zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, a auto odpukać już od dłuższego czasu jeździ bez zarzutów. Polecam i dziękuję. 

Kilka dobrych w krk, ale zdecydowanie najlepsza opinie mam o fachowcach z wadowickiej. uczciwi profesjonaliści.