Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość00121

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość gość00121

Cześć wszystkim :) tak jak w temacie...okres spóźnia mi sie już 15dni. Nie mam żadnych objawów żeby miał sie zbliżać...nie bolą mnie piersi ani podbrzusze. Mam cykle nieregularne, jakiś tydzień po skończonym okresie kochaliśmy sie z chłopakiem. Prezerwatywa nie pękła ponieważ sprawdziliśmy ja bardzo dokładnie ( zawinięta w chusteczkę i sprawdzana kilka razy w ciągu 2h). Chłopak nie kończył we mnie tylko na zewnątrz dalej w prezerwatywie. Po skończonym stosunku na prezerwatywie była kremowa wydzielina (myślałam, ze nam pękła gumka więc stąd dokładne jej sprawdzanie ale to chyba była wydzielina ode mnie). Od jakiegoś czasu pracuje na nocne zmiany, nieregularnie sypiam jeszcze do tego doszedł ten stres ponieważ codziennie myślę dlaczego wciąż nie ma okresu...w domu, w pracy, w drodze. Próbowałam go wywołać naturalnymi sposobami lecz nic to nie dało...testu póki co nie mam kiedy wykonać ponieważ myślę, ze przez te pracujące noce może on być niewiarygodny. Dodam jeszcze ze przez ostatnie kilka dni miałam bardzo gęsty sluz, przy dużej ilości miał kolor żółty, a tak to przezroczysty. Teraz go nie mam w ogóle (lub w bardzo skąpych ilościach). Czy miała któraś z was taki przypadek? Czy możliwa jest ciąża mimo prezerwatywy i kończenia na zewnątrz?

Gość gość
Ciąża jest zawsze możliwa

Gość gość
Jeśli jest tak jak mówisz, to mało prawdopodobne. Kup sobie,, kwiaty czarnej malwy ", nie żadne herbatki tylko całe suszone kwiaty, zaparzaj i pij dwa razy dziennie.

Gość gość
dlaczego nie pojdziesz do gina tylko pytasz sie ludzi na forum?my to co,wrozki?lekarze?:P