Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt jest dla mnie jedynym ratunkiem by mieć dziecko

Polecane posty

Gość gość

to nie prowokacja, naprawde tak jest :(

Gość gość
Jesteś idiotka. Jeżeli maz nie może mieć dzieci to można udać sie do banku spermy i po sprawie.

Gość gość
A moze jest facetem?

Gość gość
Dla mnie chyba też. Mąż się nie zgadza na dzieci a to wg mnie nie jest wystarczająco dużo by się rozwieść. Więc tylko gwałt,to brzmi okropnie ale taka prawda. Bo siłą męża na dziecko nie złapie.

Gość gość
to nie ustalaliście przed ślubem jakie plany co do dzieci?

Gość gość
A pozniej dzieciak dowie sie,ze jest z g****u.Napewno bedzie bardzo szczesliwy.W ogole to nic glupszego nie moglas wymyslic.

Gość gość
A czemu od razu gwałt ? No i gwałt na kim ?

Gość gość
Hmmm,a dlaczego nie zwykła randka z przypadkowym chłopakiem,tylko od razu gwałt?No chyba że ty chcesz jemu to zrobić,ale znaczy komu?Zamierzasz wyrwać na ulicy obcego faceta i go zgwałcić ,czy jak? No bo nie wiem już...

Gość gość
To woytek spermiarz pisze że jedynie w ten sposób może zasiac kobietę. Przykre to i traci desperacja. Nie każdy facet musi być ojcem..Twoje dzieci skończą z nurtem wody w kiblu

Gość gość
Idiotki! Gdybyscie wiedzialy co to g***** to byscie takich bzdur nie pisaly. I tak! Niechec do posiadania dzieci to jest powod do rozwodu, bo malzenstwo zawiera sie po to, aby miec dzieci, a koscielne to na pewno. Jprdl g****u sobie kretynki zycza, zeby w ciaze zajsc. Trauma na cale zycie, wstret do seksu i ucieczka meza, bo go to przerosnie. Moze sie jednak lepiej rozwiesc i znalezc takiego co dziecka chce?

Gość gość
A może to w drugą stronę jest?Aseksualista może mieć taka awersje do seksu ,zblizenia ,że to zawsze jest już gwałt...