Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to wyglada?

Polecane posty

Gość gość

takie ''zamowienie dziewczyn'' tj handel zywym towarem poprzez 'milosc'. Czy czlonkowie gangow odpowiedzialni za to upatrują konkretną ofiarę czy lecą na ilość, i ta która jest najbardziej podatna poswieca czas?

Gość gość
glownie ofiarami padaja kobiety zagubione sytuacja zyciowa, podatnosc czy tez uleglosc nie ma tu większego znaczenia, poza tym gang gangowi nie rowny, grupa podlotkow moze byc mniej ostrozna

A teraz po polsku, o co Ci chodzi? xxx "handel zywym towarem poprzez 'milosc'" x czyli co to ma być? xxx "ta która jest najbardziej podatna poswieca czas?" x Na lepienie pierogów? xxx "Czy czlonkowie gangow odpowiedzialni za to upatrują konkretną ofiarę" x A tego nie musisz wyjaśniac, cieszysz się? :) Zazwyczaj nie robią łapanek z sieciami na ulicach i biorą wszystko co im wpadnie w ręce, chyba że słyszałeś o takich przypadkach. Być może jest zapotrzebowanie np. na emerytki i rencistki, ale sądzę, że prosciej i bezpieczniej byłoby dac ogłoszenie w prasie.

Gość gość
- "Żyj szybko, kochaj mocno, umieraj młodo" byłabym chętna ale nie mam z kim.

Gość gość
Myślę, że autorce/autorowi chodzi o rozkochiwanie dziewcząt i żerowaniu na ich naiwności :)

"byłabym chętna ale" x Tryb przypuszczający i warunkowy to nie jest przepis na to, żeby żyć szybko i kochać mocno. Nawet do umierania młodo jakoś nie bardzo pasuje...:) xxx "Myślę, że autorce/autorowi chodzi o rozkochiwanie dziewcząt i żerowaniu na ich naiwności" x Może i tak, nie wpadłem na to:) Ale podatność czasu przerosła i Ciebie;)

Gość gość
Późna pora🖐️

Gość gość
gość dziś - "Żyj szybko, kochaj mocno, umieraj młodo" byłabym chętna ale nie mam z kim. Daj ogłoszenie w egipskiej prasie