Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocanka

Brak seksu, brak bliskości

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie, to gej. Temat do zamknięcia, wszystko wyjaśnione.

Gość gość
niekoniecznie gej, może aseksualny, może był molestowany w dzieciństwie, tego nie wiemy na 100 %. najbardziej poważnym problemem jest to że on nie chce u siebie nic zmieniać. bez sensu taki związek, bo tu nie chodzi nawet o ten seks tylko o to, że nie jest z Tobą szczery nie wiadomo co mu tam w głowie siedzi. postaw sprawę jasno, ale próbujecie wspólnie razem coś zmienić albo odchodzisz. zobaczysz jaka będzie jego reakcja i daj znać po rozmowie :)

Gość Szalik89
Też mam bardzo małe libido i nie czuję się przez to mężczyzną.

Gość gość
Szalik a co ile masz ochotę?

Gość Kocanka
Rozmowy o orientacji tez juz były. Oczywiście wiem, że wprost nigdy mi nic nie wyzna. Teraz jestem w takim stanie psychicznym, że nie umiem już tak dalej.

Gość gość
Jeśli nie umiesz tak dalej to odejdź, za młoda jesteś. i chyba zbyt naiwna wierząc że coś się zmieni. Brutalnie powiem on się nie zmieni nigdy, niezależnie od tego co byś zrobiła czy też nie.

Gość gość
A ile czekaliscie z seksem? po jakim okresie znajomosci zaczeslie to robic

Gość Kocanka
Pół roku. Ja to zainicjowałam.

Gość gość
pol roku ????? :O I oto cala teria dlaczego Ci sie nie uklada w zwiazku. A inne baby wymyslaja brednie ze gejem ohhh... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina po prostu tym zachowaniem wcisnelas zly guzik w jego muzgu nie da sie odkrecic chyba ze wyzwolisz nim agresywnie seksulne emocje

Gość gość
:D Czyli na 6 randca milosci nie bedzie

Gość Kocanka
Proszę o dalsze wypowiedzi kobiety z podobnymi doświadczeniami.

Gość gość
no ale napisało mis ie z tymi latami świetlnosci przeszywanymi hehehe xD eee odpowiedż wyżej jak dla mnie bez sensu, to akurat nie ma nic do tego czy po 5 randce czy po paru tygodniach... facet nie chce i jeszcze wzbudza u ciebie poczucie winy że niby jesteś psychiczna ze taka napalona i jeszcze wpędza cię w kompleksy tym ;| nie zaspokaja cie seksualnie co jest bardzo wazne w zwiazku aja wiadomo ,,baba bez bolca dostaje.. no ^^ " nie jest z tobą szczery, nie widzi u siebie problemu a ewidentnie coś jest na rzeczy... jak dla mnie jest gejem ^^ a nawet jeśli nie jets to i tak powinnaś z nim zerwać... wyobrazasz sobei dalsze zycie z człowiekiem mktóry nie okazuje ci zainteresowania pod względem pożądania, czułości itp. ? o seksie nie wspominając... ehh autorko młoda jesteś znajdz sobie jakiegos fajnego młodego juhasa, a co ! ;D

"nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina po prostu tym zachowaniem wcisnelas zly guzik w jego muzgu nie da sie odkrecic chyba ze wyzwolisz nim agresywnie seksulne emocje" x Proszę... nie pisz o nauce...:o

Gość gość
no ale autorko czego Ty oczekujesz od innych osób z takimi doswiadczeniami ? jak kobieta ma takie doświadczenia to albo wariant 1 napisze ci że go rzuciła/zdradziła/ rozstali sie przez kłotnie o seks bo przecież to normalne nie jest albo wariant 2 napiszą ci osoby które z miłosci zostały z taką osobą i teraz żałują że były takie głupie że powychodziły za maż bo mają 40 lat wysokie libido a czuja sie jak zardzewiałe 90 latki z pajęczynami między udami albo zdradzają męża ^^ aseksualny chyba nie jest bo tak to by raczej wogóle mu nie stawał to po 1 a po 2 osoby aseksualne mają poczucie romantycznego zwiazku czyli bez seksu ale ze wszystkimi czułosciami, przytulaniem, słodzeniem sobie itp. jesli mu staje to możliwe że myślał o jakiś ronaldo czy innym alvaro, zamknął oczy i w ,,imie wyzszego dobra" cie przeleciał te kilka razy żeby nie było że impotent i że może sie wykrecić niskim libido... nawet przy niskim libido takie zachowanie jest nienormale.. TWÓJ FACET JEST GEJEM I USWIADOM TO SOBIE ^^

Gość gość
noo... o nauce pisze osoba która nie używa interpunkcji i pisze MUZG ;)

Gość gość
Milczcie znam sie na nauce a bledy sie zdarzaja bo jestem za ameryki

Gość gość
nie bedziesz mi dyktowac a ty wszystko sper'''lilas i nie jecz ze on zepsul bo jak byc na 2-3 randce przeszla do seksu to byli byscie szczesliwi

Gość Kocanka
Dzięki za odpowiedzi. Co do jurnego juhasa - miło się w końcu uśmiechnąć ;) Kolego od nauki - pisz dalej, chętnie wszyscy się zapoznamy z Twoimi rewelacyjnymi teoriami.

Gość gość
Mało stanowczy uwielbiam Cię :*

Gość gość xxvv
"To na pewno aseksualny gej, molestowany w dzieciństwie," hahaha :) nie znam tematu, ale jak za taki tekst nie dać kredytu jego autorowi ;)

Gość gość
autorko autorko, i jak tam przemyślenia ? masz juz jakiś plan co zrobić? ;)

"nie znam tematu, ale jak za taki tekst nie dać kredytu jego autorowi" x Ostatnio proponowano mi kredyt za zaświadczenie o dochodzie, za brak zaświadczenia też, ale za tekst zdarza mi się po raz pierwszy;)

Gość gość xxvv
Widzisz, mamy więc odpowiedź na EWENTUALNE pytanie po co mnie poznałeś ;)

Gość gość xxvv
"Żeby Cię utrzymywać " x Nie sądziłam, ze jeszcze w tym życiu trafi mi się taka gratka. Oczywiście biorę :)