Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto współżyć

Polecane posty

Gość gość

jak czesto sie kochaliscie w ciagu miesiaca zeby zajsc w ciaze, od roku wspolzyje bez zabezpieczenia rowno w srodku cyklu i nic z tego nie wychodzi...amh wychodzi ze mam ok

Gość gość
Wspolzyj troche wczesnirj niz w srodku dwa lub yrzy dni pod rzad.

Gość gość
Ja współżyłam wtedy kiedy miałam na to ochotę, ze 3-4 razy w tygodniu. Nie wyznaczałam sobie owulacji.

Gość gość
A w ogóle po co współżyć? Niech spuszcza się do pojemniczka i sobie będziesz wstrzykiwać z takim podejściem :O Nic dziwnego, że tyle osób jęczy, że im się miesiącami nie udaje skoro "od roku wspolzyje bez zabezpieczenia rowno w srodku cyklu".

Gość gość
Też nie rozumiem tego współżycia z kalendarzykiem w ręce... tzn. że jak mąż ma ochotę na seks w 10 dc to mu mówisz żeby jeszcze 4 dni poczekał? A jak cię głowa boli, to w połowie cyklu i tak leżysz z miną cierpiętnicy w czasie seksu bo trzeba robić dzidziusia? Ja przy przed pierwszą ciążą uprawiałam seks codziennie, czasem co dwa dni, przed drugą był jednorazowy seks w tamtym cyklu bo akurat mąż raz przyjechał.

Gość gość
Nam wystarczyło raz. Mąż przyjechał z delegacji. Była wspaniała noc, a potem ja dostałam uczulenia na całym ciele i zero sexu aż do okresu, który nie nadszedł.

Gość gość
Jakbyś miała problemy z płodności to może byś zrozumiała, matko jak ja nie znoszę takich ograniczonych ludzi każdy niech robi po swojemu co nie oznacza gorzej niż ty

Gość gość
Mój lekarz uważa że co najwyżej raz na pięć dni. Posluchalismy rady i zadziałało.

Gość gośćlaura
A nam nic to nie zadzualalo,mamy jedno dziecko,ma8lat,od czterech lat nie stosujemy antykoncepcji i nic :'(

Gość gość
Laura a przebadaliście się?

Gość gość
My współzylismy codziennie poza dniami miesiączki , chodź i w ostatni już też. Myślałam że to normalne uprawiać seks, mężem codziennie? :o

Gość gość
Codziennie to jakaś Masakra dla mnie. Zero przyjemności. Trzeba się trochę "stesknic"...

Gość gość
Masakra? :D dla mnie seks jest przyjemny, dla innych może to masakra, nie wiem :D

Gość gość
Masakra dokładnie. Owszem jest bardzo przyjemny ale to tak jak z jedzeniem codziennie tego samego ciastka. (Nie chodzi mi o to żeby mieć różnych partnerów, absolutnie na nie!) Po prostu... Przeje się. Są też inne atrakcje dostarczajace radości a nie tylko łóżko :/

Gość gość
my się kochaliśmy tak 2 razy w tygodniu. Tylko w dni płodne zwiększaliśmy intensywność :)