Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moze byc ciaza ?

Polecane posty

Gość gość

Witam.W kwietniu dostałam @ 5 dni po terminie -18ego.Po jakichś 2-2,5 tyg miałam sporadyczne bóle podbrzusza plus caly czas bylo mi niedobrze,od rana do wieczora.Wczoraj myślałam że dostalam@ a tu nic.Wieczorem sprawdziłam i byl tylko minimalnie ale brazowo-szary(?).Dzis rano tylko dosłownie milimetrowa brazowa kropka.Zawsze boli mnie krzyż i brzuch jak juz się pojawia a poza tym od razu jest dość obfite krwawienie.Zrobilam przedwczoraj test ale wyszedł negatywny.A dokładniej pojawila sie druga kreska pionowo na krzyż po calej dlugosci przecinając kreskę C.Po czym znikla po 10 -15 min.Czy ktos miał podobna sytuacje?nie wiem co o tym myśleć.Nie mialam nigdy takiej sytuacji

Gość gość
tez tak mialam kiedys, miala wszystkie objawy ciazy ( glowa robi swoje) okres spoznil mi sie ponad tydzien i tez byly tylko plamienia, testy nie wychodzily pozytywnie.....pewnie to zaburzenia hormonalne?, stres?, wyjezdzalas gdzies?....nie mdli tak od razu

Gość gość
Właśnie nie wszystko jest tak jak bylo.Jedyna ewentualność to to ze od lutego pracuje po 8h dziennie ale wszystko bylo ok aż do wczoraj

Gość gość
moze zmeczenie daje znac, ale zrob test jeszcze za jakis czas bo moze akurat