Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteś zły na mnie kochanie, że się nie odzywasz?

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi cokolwiek Ci złego zrobiłam. Jestem zdezorientowana. Było ok. A tu po spotkaniu zupełna cisza chociaż wiem, że żyjesz. Przykro mi, że tak mnie traktujesz. Nie zasluzylam sobie na takie traktowanie. Czym ja zawiniłam?

Gość gość
żona sie zorientowała

Gość gość
dostal co chcial i do widzenia.

Gość gość
Jestem zły na ciebie, pierdoło, że piszesz tu takie gluty. Dlatego nie będę się odzywał bo jesteś dla mnie zerem, i nie zmieni tego nic. Żegnaj debilko na zawsze :P

Gość gość
Kim jestes

Gość gość
kochanka druga żona sie zorientowala a juz trzecia i czwarta zdzira czekaja za rogiem

Gość gość
9:10 Twoim złym snem

Gość gość
gość 2017.05.19 Jestem zły na ciebie, pierdoło, że piszesz tu takie gluty. Dlatego nie będę się odzywał bo jesteś dla mnie zerem, i nie zmieni tego nic. Żegnaj debilko na zawsze jezyk.gif x Dobrze, że psychopaci pokroju autora tego postu mogą wyżywać się na obcych zamiast na poznanych, żywych ludziach. Smutny, chory, zakompleksiony człowiek, to i nie może się pohamować przed wyzywaniem nieznanej mu osoby od pierdół, zer i debili. Pewnie w domu tak do siebie nawzajem mówiono i tak już mu zostało, więc zamiast spędzić z kimś miło poranek daje upust frustracji na forum dla kobiet. Jak sam siebie nie pokocha, nie pogodzi się z sobą i ze swoim życiem, i nie wyzdrowieje, to umrze sfrustrowany, bo nikt kompleksów za niego leczyć nie będzie.