Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ihha

Ciaza po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość Ihha

Witam wiem ze jest juz kilka takich tematow. Mam pytanie poniewaz ostatnia tabletke wzielam 2 maja. Miesiaczke dostalam 6 maja. I zapomnialam zabrac ze soba na urlop tabletki.;/ zapomnielismy sie z moim chlopakiem i 12 maja sie kochalismy czy moglo dojsc do zaplodnienia? Bylam dzis u ginekologa na rutynowej kotroli cytologia i zrobiła mi usg dopochwowe .mowila. Ze jest jajo... I ze nie wie czy jest zaplodnione bo to jest dopiero tydzien po stosunku. Czy ktos mial podobną sytuacje i czy byl w ciazy. .bo ginekolog powiedzial ze moge byc i moge nie byc ze jest za .wczesnie i zebym zrobila test jezeli bedzie mi sie miesiączka spozniac. Jednakze chcialabym wiedziec czy jest ktos lto wlasnie w ten sposob zaszedl w ciaze. Bo nie wiem co teraz poczynac...

Gość gość
Po odstawieniu tabletek można bardzo szybko i łatwo zajść w ciążę. Musisz czekać...

Gość gość
znajoma tak dwa razy zaszła w ciążę,dwa razy odstawiła tabletki i od razu była w ciąży

Gość gość
tydzień po stosunku żaden lekarz nie zobaczy na usg nic a już tym bardziej jaja. Nie wiem jak długie masz cykle ale przy standardowych byłabyś przed owulacją!