Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarządca nieruchomości Łódź

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukam zarządcy nieruchomości z okolic Łodzi. Może ktoś korzystał z usług jakiejś firmy? Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Witam. My na razie Progresline i nie ma co narzekać. Pozdrawiam.

Gość gość
Ktoś coś jeszcze?

Gość KatarzynaNiewiadomska35
Mam to samo zdanie. Progresline są najlepsi w mieści. Kontakt jest z nimi swietny, są terminowi i bardzoi dbają o budynki. Każda naprawa jest w terminie i do tej pory nie mieli zadnej wpadki. Awarie zimą? z nimi jeszcze w naszym budynku nie było żadnej, a to sukces jest.

Gość Robert87I
Ja niestety nie znam żadnego dobrego zarządcy z Łodzi, ale mogę solidną firmę działającą w Warszawie i Otwocku, gdyby ktoś szukał. Mam tu na myśli LemmonHouse - http://lemmonhouse.pl/ Wspólnota mieszkaniowa mojego osiedla współpracuje z nimi od lat. Ich największym plusem jest doświadczenie, które w tej działalności jest niezbędne.

Gość gość
Witam, Jestem Licencjonowanym Zarządcą Nieruchomości. Dodatkowo jestem absolwentką Wydziału Prawa i Administracji UŁ. Posiadam również uprawnienia do prowadzenia mediacji w sprawach cywilnych i karnych, co w co w przypadku toczących się konfliktów pomiędzy właścicielami okazuje się niezmiernie przydatne. Zarządzaniem nieruchomościami zajmuje się nieustannie od kilkunastu lat. Osoby chętne do współparcy zapraszam do kontaktu pod nr 601 36 46 03. http://www.pfm.nieruchomosci.pl/