Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DobryCzłowiek

Do nachodźców na morzu powinno się strzelać problem sam się rozwiąże...

Polecane posty

Gość DobryCzłowiek

Do nachodźców na morzu powinno się strzelać problem sam się rozwiąże...

Gość gość
zgadzam się; oczywiście to jest politycznie niepoprawne, ale wystarczy żeby ktoś miał jaja i po cichu torpedami załatwiał te łodzie/ pontony z armią inwazyjną i tyle. Rekiny zrobią resztę. Po cichu, bez rozgłosu, a w telewizji można ubolewać oficjalnie nad ich losem

Gość gość
To prawda że Polacy to chrześcijanie

Gość gość
to chrześcijańskie miłosierdzie i instynkt samozachowawczy, gdyż po chrześcijanom mordercy chrześcijan?

Gość gość
będzie wojna na szeroką skale w europie, ciekawe czy nas przepędzą z naszej ziemi

Gość gość
nie przepędzą; są przepowiednie mówiące o nadchodzącym czasie. Wojna w Europie będzie straszliwa, Polskę również dotknie, ale wyjdzie z niej zwycięska jak nigdy. Będzie znowu miała granice od morza do morza. Ja o tych przepowiedniach słyszałem od lat 80-tych. Kieydś wydawały mi się bredniami oszołomów. Od kilku lat obserwuję co się dzieje w europie i na świecie i nie mam już wątpliwości; część już się spełniła, część wypełnia się na naszych oczach, a najgorsze dopiero przed nami. Zginie tak wielu ludzi, że ludzie bedą umierac z radości na widok innego żywego człowieka...

Gość gość
nie spotkałem się ze spełnieniem przepowiedni, jakiejkolwiek