Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen 3 latka

Polecane posty

Gość gość

Hej, powiedzcie proszę ile śpią Wasze 3letnie dzieci? Mój syn nie śpi już przez dzień, a w nocy około 10 godzin. Wydaje mi się to strasznie mało, ale za nic nie da się go namówić na drzemkę w dzień. Natomiast w nocy zawsze budzi sie między 5 a 7 zależnie od tego o której pójdzie spać.

Gość gość
od 19 do 9 , o 14 na 2/2.5h

Gość gość
Od 20.30 do 8. Nie śpi w dzień odkąd skończył 2lata.

Nasza córka 3,5 roku w dzień spi tylko podczas podrózy autem a w nocy 10-11 godz

Gość gość
Moj od 20.30 do 7-8 ,w dzien juz nie.

Gość gość
Mój też spał 10-11 godzin w nocy, w porywach do 12 jak był bardzo męczący dzień. W dzień miał drzemki w tym wieku tylko jeśli się źle czuł.

Gość gość
Ok, a nie są Wasze dzieci zmęczone jak tyle śpią? Bo moj synek bardzo....a spać nie chce.

Gość gość
gość dziś Ok, a nie są Wasze dzieci zmęczone jak tyle śpią x czemu mialby byc? skoro jest spiacy to spi...

Gość gość
To u dzieci chyba jednak tak nie działa.

Gość gość
Moja córka też śpi ok 11 godz. W dzień już nie śpi. Wieczorem jest zmęczona i szybko zasypia, ale w dzień pełna energii :-)

Gość gość
prawie 12 godzin, kładę ok. 20 to około 8 się budzi

Gość gość
Zazdroszczę. Mój śpi od 22.00-22.30 do 6.00. w dzień ok 1,5 godziny. Próbowałam go nie kłaść w dzień, ale to niemożliwe, bo jest tak zmęczony, że zasypia gdziekolwiek. Kiedyś w trakcie rozmowy z jabłkiem w buzi. Jeśli zaśnie wcześniej, to budzi się w środku nocy i nie śpi 2 godziny. I tak już sypia lepiej. Przez pierwszy rok życia, gdy miał dobrą noc, to budził się 5 razy. Kiedyś obudził się 12-rekord. W pracy byłam, jak jakiś zombi.

Gość gość
Moja starsza spała zawsze od 20:00 do 6:00 jak w zegarku, niezależnie od wszystkiego, aż poszła do szkoły, wtedy później szla spać bobwstaje do dziś o 6:00 nawet jak siedzi do północy. Mała zasypia ok. 21:00 i śpi do 7:00 średnio, w wieku 3 lat lezakowala sporadycznie w przedszkolu, w domu nigdy, chyba że w podróży czy chorobie. Myślę, że Twój synek aż tak mało nie śpi, widocznie mu wystarczy.