Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpozdradzie

odezwal sie po 3 latach

Polecane posty

Gość gośćpozdradzie

Trzy lata temu bylismy razem planowalismy slub i pewnego dnia nakrylam go z inna rozstalismy sie po zdradzie bylam w kontakcie z ta dziewczyna okazalo sie ze z nia tez planowal slub ale wiem ze po rozstaniu byl z ta dziewczyna przez jeszcze dwa lata ona mu dala szanse a teraz on sie do mnie odezwal i prosi by zaczac wszystko od nowa ze ta dziewczyna byla bledem ze zaluje ze zdradzil ze sie zmienil. jak byscie sie zachowali?

Gość gość
pogoniłabym mu kota w Twojej sytuacji

Gość gość
jesteś piertolnięta jesli w ogole sie zatsnawiasz pokaz mu srodkowy palec i niech spiertala w podskokach.

Gość gość
Napisz o nim coś więcej, jaki jest, co robi, jaki był wasz kontakt przez te 3 lata, jaki jest wasz stan majątkowy, jak wyglądał wasz związek, ile macie lat i tp., bo tak po kilku zdaniach trudno cos doradzić.

Gość gość
taa podaj pesel numer konta adres...

Gość gość
stanowczo powiedziałabym NIE

Gość gośćpozdradzie
bylismy razem 7 miesiecy jest ode mnie rok starszy teraz mamy ja 25 lat a on 26 on pracuje a ja studiuje przez te 3 lata nie rozmawialismy bo nawet nie chcialam rany byly swieze i bolaly teraz sklada obietnice i przysiegi ze nie bede zalowac ze nigdy nie zdradzi ze kocha sercem a nie glową szczerze to sie boje ze sie znowu sparze i znowu bede cierpiec

Gość gość
Jak ktoś raz zdradził, oszukiwał, klamal to będzie to robił stałe. Nie daje się facetom drugiej szansy nigdy. Jeśli facetowi zależy to nie zdradzi, nie zrobi nic żeby związek ucierpiał bo zwyczajnie boi się i mu zależy na związku z tą kobietą. Jesli mu nie zależy to postępuje jak chce. Nie ta to inna. Nie wierz w bajki. Facet który kocha nigdy, przenigdy nie zdradza. Szanuj się kobieto bo on cię nie szanował kiedy byłaś z nim i nie będzie szanował bo na jakiej niby podstawie miałby cie szanować - bo jesteś głupia i naiwna, że mu po latach wybaczylas? Ma tupet skur/wiel.

"Napisz o nim coś więcej, jaki jest, co robi, jaki był wasz kontakt przez te 3 lata, jaki jest wasz stan majątkowy, jak wyglądał wasz związek, ile macie lat i tp., bo tak po kilku zdaniach trudno cos doradzić" x To było JEDNO zdanie. Autorka miała słowotok. Drugiego nie liczę, bo było pytaniem. Do tego głupim, chyba że ktoś uważa za mądre wracanie do faceta, który zdradził.

Gość gość
Olej go i zapomnij o nim. Zdradził raz, może zrobić to po raz kolejny. Tylko tym razem będzie lepiej się ukrywał. Wokół pełno jest wartościowych facetów z zasadami, rozejrzyj się. Po co Ci taki szmatławiec? Nie ten, to inny.

Gość gość
20:45] No bo tak BĘDZIE. Odpisz: wypijmy za błędy ale każdy w swoim mieszkaniu i zablokuj go. Najgorszy rodzaj oszusta, gorszy niż zdrada.

Gość Kocyk

Niestety kobiety zbyt wiele wybaczaja, wiec faceci robia co chca. Ty go pogon, moze wyciagnie wnioski przy innej relacji. Kobieta na jego miejscu bylaby spalona, bo faceci takich rzeczy nie wybaczaja, wiec kobiety, nie badzmy frajerkami, zacznijmy podchodzic do takich spraw jak faceci - wypad i powodzenia z kim innym.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

jak na mnie działa to go wezmę jesli w ogole jego widok jest miły po tych historiach 🙂 ale na moją wiernosc to on nie ma co liczyć 🙂 tak dla relaksu moze byc