Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do 80tki sam??? A dożyjesz w oogole tej upragnionyj 80tki?

Polecane posty

Gość gość

weeez przestan, rozsmieszaja mnie ludzie ktorzy nie ukonczyli nawet 35 lat a juz mysla jak to bedzie jak będą mieli 80 lat..a prawda jest taka ze długość życia systematycznie na tym ziemskim syfie SPADA, ludzie umierają w wieku lat 44, 52, 60..nie mowy o zadnej 80tce - to są wyjątki... wiec ja sie nei zstanawiam nawet. Po 35 r.ż. wszystko zaczyna sie zmieniac, budzisz sie i z dnia na dzień sie starzejesz..

Gość gość
Dożyje spokojnie, bo jestem ekspertem od żywienia i dobrze będę sobie żył na tym świecie, nie uprawiam i nie będę uprawiać seksu, który jak wiadomo skraca drastycznie życie.

Gość gość
Też nie uprawiam. Z wygody. Zresztą jak sie ma juz tyle lat to i sie tak nie chce juz. Inne rzeczy są istotniejsze od seksu. Żywienie nawet najzajeabistsze i najdroższe nic Ci nie da, gdyż wszystko co kupujesz hodowane jest na chemii...

Gość gość
Z każdym rokiem ludzie co raz dłużej żyją szczególnie ci którzy nie uprawiają seksu przekraczają barierę 100lat :D

Gość gość
Powoli też wprowadzają tabletki które przedłużają życie... Ludzie chcą żyć 150lat to będzie osiągalne za 20-40lat.

Gość gość
gość dziś Z każdym rokiem ludzie co raz dłużej żyją szczególnie ci którzy nie uprawiają seksu przekraczają barierę 100lat x Jesli to prawda to mnie pocieszyles, ale pewnie kit mi wciskasz :D

Gość gość
Wciska ci kit. Najdłużej żyjące osoby mają własne rodziny z dziećmi.

Gość gość
gość dziś Ja nie słucham tych pseudo ekspertek od żywienia, bo szczerze one g****o wiedzą.

Gość gość
gość dziś To nie jest kit tylko prawda sporo o tym czytałem i myślę, że to ma ogromny wpływ na długowieczność.

Gość gość
Ja czytałem że poprawa zdrowie zarówno psychiczne jak i fizyczne.

Gość gość
gość dziś Właśnie, że nie najdłużej żyją ludzie samotni ci którzy nigdy nie uprawiali seksu.

Gość gość
Lampka wina, kot u boku, brak seksu i może sobie dożyć nawet do 100-tki.

Gość gość
Na jakie artykuły naukowe się powołujesz?

Gość gość
to w koncu jak jest? Osoby samotne mogą np miec 5 kotów dla ktorych żyją. NIgdzie nie jest napisane, że jak sie nie ma rodziny to sie szybciej umiera, weez..:D

Gość gość
Poszukaj sobie jest tego sporo na internecie.

Gość gość
gość dziś Lampka wina, kot u boku, brak seksu i może sobie dożyć nawet do 100-tki. x To kompletnie jak ja, tylko zamiast wina mam szklanke whisky z colą, której od czasu do czasu lubie sie napić.

Gość gość
gość dziś Mówią, że najdłużej żyja ludzie samotni.

Gość gość
Aha, czyli fakty z d**y. Dziękuję za potwierdzenie. Wystarczy spytać o konkrety i od razu się wysypujecie. ;)

Gość gość
gość dziś Aha, czyli fakty z d**y. Dziękuję za potwierdzenie. Wystarczy spytać o konkrety i od razu się wysypujecie. oczko.gif x "wiesz skarbie" -jakby powiedzial mój luby,( ktory zeszedł z tego padołu pod koniec 2015 roku) - nie ma tego co sie lubi to sie lubi to co sie ma...to nie jest tak, że poznajesz kogos na siłe, byle był.. to nigdy nie wychodzi..

Gość gość
gość dziś Kiedy ja o tym czytałem z 7 lat temu...

Gość gość
gość dziś gość dziś Kiedy ja o tym czytałem z 7 lat temu... x widocznie to jedna z uniwersalnych prawd :D