Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tęsknię za byłym

Polecane posty

Gość gość

muszę się komuś chyba wywalić. otóż rozstała się ponad miesiąc temu z chłopakiem z którym byłam ponad 3 lata. bywało różnie między nami były dobre chwilę i te gorsze. zawsze się starałam robiłam niespodzianki ale też wiem że czasem robiłam niepotrzebne problemy. ponad miesiąc temu powiedział ze mnie nie kocha i że się wypaliło. ja cały czas o nim myśleć staram się zająć czymś ale i tak wieczorem czy rano powracają wspomnienia. nie mamy że sobą kontaktu . jak myślicie czy on wgl jeszcze o mnie myśli czy już całkiem wymazal mnie z pamięci. co o tym myślicie? nie wierzę w to że już tak stałam się mu obojętna, a może tylko się łudze?

Gość gość
Teraz ci coś opowiem. 2009 wielka miłość, potem zaręczyny,niedługo miało być wesele a tu nagle on wyjeżdża do Niemiec zarabiać.. Szok dlaczego z dnia na dzień dzwoni ze jedzie jutro rano. Potem powiedział mi ze mnie nie kocha, ma inną odszedł... Szok, po paru miesiącach okazało się ze i ja zostawił i wyjechał za granicę, do dziś powoli się zbieram a minęło 8 lat