Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedojrzały, czy to ze mną jest cos nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam się z chlopakiem. Mamy po 18lat i chodzimy razem do klasy. Jest tylko jeden problem.. on pisał, proponował spotkania, ale w szkole nigdy się nie odezwał.. gdy dochodzilo do spotkań zawsze mieliśmy dużo tematów i ogólnie byly bardzo udane, ale gdy wracaliśmy do szkoly to byla cisza.. probowalam kilka razy nawiazac rozmowe w szkole, ale szybko ucinał.. Dochodziło tez do takich sytuacji, ze pisał do mnie w szkole, ale gdy na niego spojrzałam to udawał, ze mnie nie widzi.. teraz juz ani nie pisze, ani nie proponuje spotkań. Jak myślicie, dlaczego tak robił? Przez te wspolne spotkania, doszło do tego, ze sie zakochałam. Naprawde super sledzalo mi sie z nim czas, ale przeraza mnie jego zachowanie w srod ludzi.. tym bardziej, ze teraz juz nawet nie pisze. Co sadzicie?

Gość gość
Są cztery opcje: - jest bardzo nieśmiały, ale jesli doszlo do spotkań i dobrze wam się rozmawialo to raczej odpada -ma kogos na boku i nie chce zeby tamta się o tobie dowiedziała -wstydzi się Ciebie i nie chce by ktos ze znajomych wiedzial o waszych spotkaniach -szuka dziewczyny tylko na te dni, w ktore mu się nudzi

Gość gość
To zwykły bawidamek

Gość gość
Może zainicjuj spotkanie i poproś żeby ci wytlumaczył o co mu chodzi

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu dopuściła.. po co Ci ktos taki kto się ciebie najwyraźniej w świecie wtydzi? Olej go i nie zwracaj na niego uwagi, tak samo jak on na Ciebie. Jeszcze znajdziesz kogos, kto będzie o Ciebie zabiegał a nie się wstydzil i kombinował ;)

Gość gość
Ludzie dlaczego wy ze sobą nie rozmawiacie?? Czemu nie podejdziesz do niego i nie spytasz wprost tylko zadajesz pytanie tu? Nie od nas ono powinno być skierowane.

Gość gość
No właśnie, spotykacie się a podejść w szkole nie możesz? Na pewno macie 18 lat? :-D ...podejdź, jak warknie to znaczy że podbija do innej albo ciebie się wstydzi że niewyjściowa jesteś, a jak się rozpłacze to wstydliwy bardzo :-P Jaka jesteś, ładna czy niebardzo?

Gość gość
On ,,nie przyznaje się do Ciebie" w szkole pewnie dlatego ze z jakas inna laska tez kręci, spotyka się i nie chce żeby Wiedziała o Tobie.

Gość gość
Wiem, ze spotyka sie czasami z jedna dziewczyną ale mowi, ze to tylko kolezanka. Czy jestem ladna? Chyba nie mi to oceniac, ale raczej najbrzydsza nie jestem

Gość gość
11.20 taa tylko koleżanka...on działa na dwa fronty