Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO GINEKOLOGEM ZAZWYCZAJ JEST FACET?

Polecane posty

Gość gość

bo dla mnie to fenomen; co facet może wiedzieć o ciąży ???

Gość gość
Domysl sie :)

Gość gość
no ja mało bystra jestem więc mi napisz dlaczego :P

Gość gość
Bo sobie maca babki mu jeszcze za to placa, moze byc lepsza praca? :P

Gość gość
Bo sobie maca babki mu jeszcze za to placa, moze byc lepsza praca? xxx kolejny koniotrzep któremu sie wydaje że praca ginekologa to oglądanie miłych, różowiutkich i zadbanych tzipulek :o człowieku, gdybyś obejrzał te grzyby i inne syfy, które wielu z nich ogląda to kto wie czy byś się na chłopców nie przerzucił... wybierają bo specjalizacja dobrze płatna i niezbyt wymagająca, ot co

Gość gość
no ale rozkosz patrzeć na upławy albo stare rozklapichy; może dlatego że kobiety szybciej sie brzydzą dlatego mniej ginegolożek :o

Gość gość
Najwięksi fachowcy i naukowcy we wszelkich dziedzinach to faceci - lekarze, prawnicy, krawcowie, kucharze, rajdowcy, sportowcy, fizycy, informatycy, matematycy, podróżnicy, kompozytorzy, odkrywcy itp., itd.

Gość gość
14:47 Jedyny koniotrzep tutaj to twój ojciec, pewnie teraz wali sobie na erotycznym :P

Gość gość
14:54 s********j ty obleśny opolski prawiczku

Gość MłodyGinekolog
Ja wybrałem te specjalizacje z powodu mojej fascynacji cudem narodzin, i patrząc na kobiece narządy rozrodcze widze je w kontekście życia które może zakiełkować lub w tej chwili kiełkuje a nie erotycznym. Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Bo sobie maca babki mu jeszcze za to placa, moze byc lepsza praca? :P x kolejny koniotrzep któremu sie wydaje że praca ginekologa to oglądanie miłych, różowiutkich i zadbanych tzipulek pechowiec.gif człowieku, gdybyś obejrzał te grzyby i inne syfy, które wielu z nich ogląda to kto wie czy byś się na chłopców nie przerzucił... wybierają bo specjalizacja dobrze płatna i niezbyt wymagająca, ot co X I kiedy się nie dostaną na bardzo obłożoną chirurgię, bo na ginekologii też dużo się operuje.