Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskac dziewczyne???

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłem ze swoja dziewczyna prawie poltora roku i wiem ze to prawdziwa miłość jest nie zauroczenie bo myslalem bardziej o niej niż o sobie. W pewnym momencie się bardzo poklucilismy i mnie zostawiła ja w tym czasie bardzo się zalamalem i zrb zdj z inna od razu pozalowalem i zerwalem kontakt z ta dziewczyna. Wrucilem do mojiej miłość ale wyszło to na jaw i mnie zostawiła. Juz miesiąc nie jesteśmy razem ale wczoraj zadzwoniła po rozmawialiśmy spytalem czy mnie kocha odparła ze tak a jak spytalem czy to koniec na zawsze rozplakala się i nic nie odpowiedziala. Powiedziała tylko ze nie potrafi mi zaufać i bardzo ja zranilem ale mnie kocha. Dlatego chce spytac czy jazda do niej w dzień w którym minie dokładnie półtora roku( mieszka 200km odemnie i nigdy tam nie byłem) jest dobrym pomysłem? Chce pojechać w garniturze z kwiatami paść na kolana i powiedzieć ze ja przperaszam i kocham. To dobry pomysł? Może inaczej o nią za walczyć? Pomoście!?

Gość gość
Oczy mnie bola jak to czytam :P

Gość gość
Mam dysortografie... Wiec proszę się powstrzymać od durnych komentarzy tylko jak ktoś naprawdę chce do radzić to niech pisze :)