Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra sie na demna zneca

Polecane posty

Gość gość

moja siostra przy innych ludziach jest normalna a w domu zachowuje sie jak ostatnia swinia gdy tylko nie ma rodzicow w domu bije mnie poniza i krzyczy na mnie ... w dodatku studiuje prawo i jest na jakims stazu i mysli ze jest pania swiata i nic jej nie moge zrobic... ona ma jakies ataki agresji wstaje rano zaczyna gadac ze sie boji pojs gdzie kolwiek i wrzeszczy zeby np.popsprzatac zaglada mi w telefon komputer aby miec powod do klotni by mnie pobic ... na cale szczescie w lipcu wyjezdzam taka podjelam decyzje ze zerwe z nia kontakt strasznie przez cale zycie przez nia wycierpialam i nie chce jej znac boje sie tylko ze jak ona bd miec dzieci to je tez bedzie bila... ja to jakos wytrzymam tylko miesiac zostal ale najbardziej szkoda bedzię mi jej dzieci... mowilam o tym rodzicom zeby ja do jakiegos psychologa zaprowadzili ale oni to olewaja .. ;(

Gość gość
Załóż jej sprawę na Policji o znęcanie się nad tobą. Nagraj dyktafonem jak się na ciebie drze, k*****. Dzięki temu przekreślisz jej karierę :)

Gość gość
tak nagraj sucze ,każdy taki powinien być nagrany i puszczony w sieci i tv tylko tego się boją k***y