Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anna Lewandowska kim ona jest?

Polecane posty

Gość gość

Serio. Poza mistrzostwem w karate? Mam pełno znajomych, którzy są mistrzami w różnych dyscyplinach. Na poziomie krajowym a nawet europejskim. I co robią na co dzień? Pracują w makach, biedrach, lidlach. Tylko bliscy znajomi wiedzą o ich osiągnięciach. Jakoś kamery się do nich nie pchają na co dzień. No dobra, ktoś powie, że prowadzi bloga. W tych czasach, każdy może stać się "ekspertem" i założyć bloga. Porady Anny Lewandowskiej nie są niczym odkrywczym. Typowy Seba z siłowni powiedziałby to samo co ona pisze na blogu. I jeszcze raz. Znam mnóstwo ludzi, którzy prowadzą bloga. W dzisiejszych czasach prawie każdy ma jakiegoś bloga. Znam ludzi, którzy mają taka wiedzę, że niejeden profesor by się pochylił. Zwykłe szaraczki na co dzień. Bloga prowadzą w ramach hobby, wolnego czasu, rozrywki. Nie zarabiają na nich bo nie mają promocji, nikt ich nie zna, nie mają rozpoznawalnych nazwisk więc inni nie chcą inwestować w ich blogi. Mimo, że piszą takie rzeczy, o których byście nigdzie nie przeczytali! Więc nie wciskajcie mi kitu, że Anna Lewandowska to gwiazdunia. Prawda jest taka, że gdyby nie nazwisko nikt by o niej nie słyszał, co właśnie udowodniłem. Przekonajcie mnie że jest inaczej.

Gość gość
zgadzam sie gdyby nie jej fagas (który pewnie niedługo na stałe spieprzy do niemiec i przyjmie niemieckie obywatelstwo) to nikt by o niej nie slyszal, mnie męcza takie osoby, ''celebryty'' zasrane, nie jestem zazdrosna, złośliwa, po prostu mnie męczą i denerwują, gdy widze jak sie jakas ''znana'' osoba wypowiada, czyms chwali to zaraz wychodze z tej strony, zmieniam kanał (podobnie jak szydło straszydło pieprzy o osiągnieciach pisiorów albo tusk nawołuje do przyjmowania imigrantow, zmieniam kanał) PS: jej 5 minut niedlugo minie, kiedys ludzie szaleli za Olisadebe, za Dodą, za Ich Troje, sikali w majty na punkcie Big Brothera, a teraz ? cisza, mamy jakies margarety bednarki lewandowskie, ich czas minie bardzo szybko, pojawią się nowe potworki

Gość gość
20:59 Dokladnie. Mnie smieszy jak ktos prowadzi bloga i nagle staje sie bloggerem-celebryta. Piszac bloga w internecie. W zasadzie nie trzeba miec zadnej wiedzy, bo info znajdujesz na biezaco w internecie. To, ze ktos zarabia na blogu to jedno, a to ze ktos staje sie gwiazda tylko dlatego, ze prowadzi bloga to dla mnie jakis chory absurd. Tak jest wlasnie z Lewandowska. I nazywajcie mnie jak chcecie. Polak-cebulak, zazdrosnik itp itd. Mam to w doopie. Podobnie jak w doopie mam takich celebrytow, ktorzy mnie tak interesuja jak zeszloroczny snieg w Islandii.

Gość gość
gownem

Gość gość
A co Wam ona przeszkadza ? Zazdroscicie jej czy co? Nie jestem jej fanką ale jakoś mnie nie drażni.

Gość gość
21:22 Amen.