Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o gejów

Polecane posty

Gość gość

skąd wśród artystów tylu gejów? Dlaczego nie ma ich tylu np wśród budowlańców? Czy robotnik nie może być gejem?

Gość gość
up

Gość gość
Artysci sa bardziej tolerancyjni stad wiecej sie przyznaje do bycia gay / bi znam gejow budowlancow

Gość gość
myślisz, że np wśród budowlańców jest sporo gejów tylko że się nie przyznają? A rodziny i dzieci, które większość ma chyba temu trochę przeczą.

Gość gość
Nie wiem czy wielu, wiekszosc budowlancow to prosci ludzie, moga nie do konca uswiadamiac sobie swoj poped. Ale sa tam tacy, wsrod dresiarzy jest ich tez sporo. Ja znam wielu gejow i bi, jakas polowa ma lub miala dziewczyny / zony / dzieci.

Gość gość
ktoś kto jest tylko gejem, a nie bi raczej rodziny nie założy, bo po co? Geje wśród dresiarzy? Dobre. Zwykle chodzą z jakimiś d****i. Robotnicy to prości ludzie. Sugerujesz, że żeby być gejem, nie można być prostym człowiekiem? Nie uświadamiają sobie swojego popędu? Każdy uświadamia sobie swój popęd, to tak jak jedzenie czy picie. Każdy wie, że mu się chce.

Gość gość
Geje wśród dresiarzy? Dobre. Zwykle chodzą z jakimiś d****i. x no tak, spójrz na Kotarbę, taki macho, zachowuje się jak typowy drechol, świruje do panienek, a mimo to jak wyzywa jakiegoś faceta to cały czas robi homoseksualne aluzje np. żeby go bzykał w tyłek, albo że mu wsadzi w usta.

Gość gość
gość dziś Wsrod moich znajomych, wielu budowlancow pochodzi ze wsi albo z rodzin nie wyksztalconych, czesto wierzacych, gdzie wstyd nawet wspominac o homoseksualizmie. Wielu gejow, teraz gl. starszych po 40-tce, ale i po 30-tce na tzw. stanowiskach sie zdarzaja, zaklada rodzine dla przykrywki. Wsrod dresow jest wielu gejow, mnostwo. Jak chcesz, to dalej podwazasz moje tezy. Tylko ilu gejow znasz? Bo ja sam jestem gejem, to raz. Dwa, jestem zanurzony w srodowisku gejowskim. Trzy, jak bylem mlodszy, bylem adminem na czacie gejowskim. Nie uswiadamiaja sobie, ze ich poped skierowany jest ku mezczyznom / wypieraja to. A teraz koniec z odpowiedziami: wiesz przeciez lepiej.

Gość gość
źle mnie zrozumiałeś, nie chcę Cię krytykować, piszę po prostu o swoich spostrzeżeniach. Nie wydaje mi się, żeby np ktoś w XXI wieku zakładał rodzinę dla przykrywki, bo niby po co się męczyć. W realnym życiu nikt mi się nie przyznał, że jest gejem.

Gość gość
niestety nie wiem kto to jest jakiś Kotarba. Albo ja jestem taki zacofany albo on niezbyt znany.

Gość gość
swoją drogą co to jest środowisko gejowskie? Bo że na świecie jest wielu gejów to wiadomo, ale tworzą oni jakieś zrzeszenie w sensie środowisko, razem się spotykają?

Gość gość
gość dziś Wsrod dresow jest wielu gejow, mnostwo. x Gejostwo wśród dresiarstwa to takie pseudogejostwo. Oni są mało rozwinięci, dla nich liczy się aby spuścić z krzyża, więc jeśli nie mają lachona pod ręką albo na dziwę, to nie robi im różnicy czy wsadzą w 0dbyt jakiemuś szczupłemu młodemu pasywowi lub taki obrobi im pytona, grunt to spust.

Gość gość
Bardzo wielu starszych facetow po 40 zakladalo rodziny dla przykrywki albo... po prostu mieli nadzieje, ze to im minie, chcieli miec dzieci itd. Obecnie rzadko to sie zdarza, ale np. moj przyjaciel pochodzi z bardzo religijnej rodziny i tez chce sie ozenic. Raz, ze chce miec dziecko, a dwa, dla przykrywki wlasnie, przed rodzina. Tyle, ze on nie chce oszukiwac zony, wiec mysli o lesbijce albo osobie aseksualnej. A teraz tak czy inaczej padam.

Gość gość
22:35 sto procent prawdy o seksualności dresów. Lepiej bym tego nie ujął. Swoją drogą jak widzę takiego tępego dresa z jakąś fajną laską, to aż mnie reka świerzbi, żeby mu ją zabrać. Kurcze, taka hołota nie zasługuje na nawet w miarę fajną dziewczynę.

Gość gość
22:36 hipokryzja wśród naprawdę gorliwych katolików przekracza wszelkie granice.

Gość gość
up

Gość gość
22:35 sto procent prawdy o seksualności dresów x bo taka jest prawda, to nie są ludzie zbyt rozwinięci intelektualnie, jedyne w pełni przyswojone książki to podręczniki z klas 1-3 w podstawówce. tacy kierują się pierwotnymi instynktami; nażreć się, nachlać i podupczyć. no i tacy są też najgorszymi kochankami, bo jedyne co umie to wpakować i tłuc jak młot pneumatyczny, zero gry kobiecymi zmysłami, zero erotyki. choć z drugiej strony ich damskie wersje - puste blond plastiki też raczej wielkiej finezji nie wymagają :P

Gość gość
Ponieważ geje cechują się zwykle większą wrażliwością, niż heteroseksualni mężczyźni i dla mnie ta cecha jest na plus. Mówię to jako kobieta.

Gość gość
Jestem gejem i powiem Wam ze mnie to wkurza. Wole heterykow i ich "meską" wrazliwosc, ktorej u pedalstwa na prozno szukac. Jestem gejem nie po to zeby spotykac sie z "kobietami".

Gość gość
Wielu artystow to geje, tak juz bylo i jest.

Gość gość
Ja mam zainteresowana artystyczne, tzn piszę wiersze, prowadzę dzienniki, pamiętniki, nieraz opowiadania. Gejem nie jestem, jestem osobą tolerancyjną, wrażliwą, empatyczną, a nie kręci mnie dominacja nad kobietami, wręcz na odwrót, bardziej wolałbym być przez nie zdominowanym, w życiu codzienny, seksualnie, coś w rodzaju Femdom. Być może, coś się z tym łączy, że taki facet albo gej, albo ma zadatki na masochistę, czy biseksualistę.

Gość gość
bo z gejami i osobami o artystycznej duszy najlepiej się rozmawia na wiele tematów