Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest że jak facet

Polecane posty

Gość gość

Ma nałogi to kobieta ma go wyciągać,ale jak jest na odwrót to kobieta jest zła.Ciągle widze w Polsce ten sam schemat i nie pojmuję tego może mi ktoś to wyjaśni ?

Gość snoopidoggi
sam zacznę się nad tym zastanawiać ;)

Gość Ksenofobiczny
Nasz kraj jest zaściankowy,czego Ty oczekujesz?Kobieta nie może pić ani ćpać nawet okazjonalnie bo to jest be i koniec!A mężczyzna ma szukać kobiety która od tych nałogów go odciągnie :) Taka kolej rzeczy no cóż tak jest wszędzie i nic na to durne babole nie możecie poradzić haha:D

Gość snoopidoggi
Ksenofobiczny dziś ja sądzę że trochę w głowie ci się poyebało bo znam z życia różne przypadki a swoje lata mam :)

Gość Ksenofobiczny
snoopidoggi dziś Ksenofobiczny dziś ja sądzę że trochę w głowie ci się poyebało bo znam z życia różne przypadki a swoje lata mam :) XX Podaj jakiś przykład skoro wiesz lepiej

Gość snoopidoggi
są takie przypadki jeśli nie wierzysz poczytaj na internecie znam też to z życia

Gość Ksenofobiczny
To ty lepiej poczytaj bo jesteś nie zapoznany w temacie :) Jak mnie to bawi nawet argumentów nie masz ;)

Gość gość
Hola hola ja tylko chciałam wiedzieć czemu tak jest ktoś mi odpowie czy będziecie dyskutować ?

Gość wtrące się do wątku i powiem
że ja myślę jak facet i z***biście mi się żyje:Da innym nic do tego. jak się na mojego wkurzam to idę się napić,jestem babką z krwi i kości a na twoje pytanie nie odpowiem bo to dziwne pytanie i dla mnie jest to nie zrozumiałe!

Gość Ksenofobiczny
wtrące się do wątku i powiem dziś nosisz spodnie w związku i szkoda mi dzieciaka :-/

Ksenofobiczny mi ciebie szkoda bo facet może iść zjeść pop corn i obejrzeć film:Ppowiedz czemu tak ma być że jak wy się obrażacie to idziecie na miasto?nie ma tak teraz o nie ja mam takie prawa jakie chce!nie chce równouprawnien ale jak mnie mój wkurza to idę i się napiję i co w związku z tym?

Gość Ksenofobiczny
Jak dalej uważam że szkoda mi dzieciaka ;)

Gość MLXIII
moim zdaniem sto kobiet jest uzależniona , wystarczy popatrzeć teraz na kobiety, ciężko pracują, ciężko zarabiają pieniądze ale kobieta ma plan aby jeszcze na wygolonej vaginie zrobić sobie tatuaż, dzisiaj kobieta bez tatuażu to jest jedna na milion, facet bez tatuażu to jest jak jeden na dziesięć milionów i taki facet bez tatuażu się zastanawia , czy jest jeszcze sens aby poznać kobietę z tatuażem ? i czy kobieta z tatuażem jeszcze kusi faceta ?

Gość gość
Już więcej nie dam tu topików z wami się nie da gdzie jest konkretna odpowiedź na moje pytanie ludzie

a mi ciebie szkoda pewnie jesteś nie dowartościowany i próbujesz umoralniać innych żeby się dowartościować!!!

Gość Ksenofobiczny
wtrące się do wątku i powiem dziś Xx No tak jest mam zasady ale za to nie ciekawe życie.Mało próbowałem to teraz wiesz tak piszę ale uważam że kobieta nie może robić takich rzeczy

typowy polak i beksa 2w1!

Gość gość
Hola hola a ktoś odpowie na moje pytanie ?

Gość Ksenofobiczny
gość dziś Chyba się nikomu do tego nie spieszy :)

Gość gość
Mylisz się, Ksenofobiczny tylko klasyczny troll. Na kafe ich pełno.

Gość gość
nie rozmieniajcie sie na drobne kobieta moze miec reakcje jak mezczyzna ale nie ciagle a mezczyzna nie moze robic tego samego od to mezczyna musi byc czasem czuly a kobieta musi czasem nosic spodnie tak musi byc

Gość Ksenofobiczny
gość dziś Nie jestem trollem i wyrażam tylko swój pogląd.A jest on taki że schemat jest normalny i nie ma co kombinować.Kobieta ma być ogarnięta a nie mężczyzna ;)

Gość gość
Ksenofobiczny dlaczego ? Chcę wiedzieć bo nie po to dałam pytanie żeby ktoś nie domyślnie pisał

Gość gość
Ja chcę odpowiedzieć na to.Dlatego ze to Polska taki ciemnogrodowy kraj.Miałem dziewczynę która była imprezowiczką,jarala i cpala i czesto pila ale nigdy nie dochodzilo do jakis zlych sytuacji,raz wiem ze cos robila z kims ale nie byla wtedy ze mna.Wiem co pomyslicie ze pewnie dawala d**y itd.Zawsze patrzycie na kogos z gory dlatego ze siedzicie na d***e i nie robicie nic ze swoim zyciem.Wyciaglem ja z tego ale nie jestesmy razem poniewaz ona za bardzo sie ogarnela i zaczela myslec o dzieciach przez co byly klotnie.Ale nie zaluje spedzonego z nia czasu chodziasz byla naprawde imprezowiczka jakiej nie znalem i czesto potrafila przecholowac prawie na kazdej imprezie ale kochalem ja za jej charakter byla cudna.Schemat przyjal sie przez polskich raperow i aktorow zazwyczaj tak robia

Gość gość
gość dziś Dziękuję za odpowiedź.Wy lubicie tak robić bo chcecie wiedzieć że nam zależy i że wielce z nas dobre kobiety ale i tak robicie swoje a potem z pod kulonym ogonem wracacie.Błędne myślenie polaków oj i do tego głupie.Już lepiej być złą kobietą bo z dobroci nic dobrego nie ma

Gość Ksenofobiczny
Twoja laska to pewnie dobra w łóżku musi być 💤

Gość gość
gość dziś Czy wiem czy warto?Bądź i dobra i zła :) 90 procent dobra 10 procent złaPrzytocz sobie piosenkę Firmy : ''Dobre dziewczyny dziękujemy Wam za wsparcie'' Nakrecaja sie ze falszywa to taka siaka i gowno robia.Dla mnie to pranie mozgu chodz moja byla lubiala wlasnie rap a do swietoszek bylo jej daleko ale nic bardzo zlego nie robila.Bog honor ojczyzna te 3 slowa robia niezle siano w glowie.Mam zasady i honor,co do religii nie wypowiadam sie bo to nie czyjas sprawa ale i tak uwazam ze to jest pranie mózgu polaków.Odnaleźli się wielcy patrioci z zasadami.Coraz ich więcej radzę wam kobiety uciekać bo nie dość że wypomni to jeszcze op*****lli za byle g****o.Mam takich kolegów kiboli i wiem do czego są zdolni

Gość gość
Ksenofobiczny Tak cie to ciekawi bo zadnej nie miales :)Ona byla aniolem umiala gotowac i byla ogarnieta.Nie zawsze ale czasami :P

Gość Ksenofobiczny
gość dziś Jestem prawiczkiem z własnego wyboru :classic_cool: I tak żadna się nie łasi na mnie ale no cóż czują się przy mnie zawstydzone :classic_cool: :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Nie mam nic do patriotów ale większość z nich właśnie myśli schematycznie.Dzięki jutro tu zajrzę i zobaczę na odpowiedzi innych branoc :*