Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle szczekajacy pies a nowi sąsiedzi

Polecane posty

Gość gość

Przeprowadzamy się w miejsce gdzie mieszka wiele rodzin i trzasniecie okna to już jest powod do awantury. Co będzie z tym psem, bo on w środku nocy potrafi zaczac szczekac bo coś uslyszu bardzo długo i głośno mnie to w*****a a co dopiero takich ludzi

Gość gość
To się nie przeprowadzajcie tam. Taki pies jest dobry na wsi w budzie.

Gość gość
No wiesz, przecież sąsiedzi nie muszą chodzić wyspani do pracy, za to twój pies musi po nocach szczekać.

Gość gość
"Taki pies jest dobry na wsi w budzie" x skąt się w XXI wieku takie wsioki jeszcze biorą.

Gość gość
to masz problem. od 22 do 6 obowiazuje cisza nocna i sasiad moze cie podac do sadu i wygrac jesli psu pyska nie zwiazesz.

Gość gość
a jak zwiazesz to cie animalsi podadza do sadu i tez wygraja, po cholere ci ten pies????

Gość gość
musisz psa wytresowac zeby nie szczekal!!!

Gość gość
Ludzie z takimi psami to masakra. Zostańcie w swojej wsi i nie wprowadzajcie sie do cywilizowanego miejsca.

Gość gość
zawsze mam bekę z takich idiotów którym wszystko przeszkadza. nie ma czegoś takiego jak "cisza nocna" natomiast oczywiście wszystkich obowiązują "zasady współżycia społecznego" i dlatego jakieś dzikie wrzaski czy imprezy w środku nocy są podstawą do ukarania. ale wszystko w rozsądnych granicach. takiego co by mi przychodził z awanturą o "trzaśnięcie drzwiami" to bym odesłał do psychiatryka.

Gość gość
Kiedyś widziałam psa który miał przecięte struny głosowe, szczekał bezgłośnie,tzn tylko ruszał morda jakby szczekał, ale bez dźwięku, ale robił to na wszystkich i wszystko, i cały czas, także właściciel miał pewnie podstawy. W sumie nie wiem czy to jest dozwolone ale zapytać weta możesz.

Gość gość
trzeba z pieskiem popracować, wychowywać go, dobrze traktować to się z czasem uspokoi a nie zachowywać się jak barbarzyńca.

Gość gość
jest cisza nocna wlasnei zasadą wspolzycia spolecznego ze nie drzesz mordy od 22 do 6 ani Ty ani Twoj pies

Gość gość
to podaj mi przepis który taką "ciszę nocną" określa albo zamknij idioto pysk.

Gość gość
przepis dotyczy m.in. urzadzec klimatyzacyjnych ktore nie moga generowac w nocy >40dB na zewnatrz, a Ty pieprzysz o "ciszy nocnej"...

Gość gość
TO NIE MOJ PIES TYLKO SIOSTRY. Tez mnie denerwuje ale mieszkać będziemy razem a tym nowy sasiadom przeszkadza trzasniecie oknem to co dopiero..

Gość gość
To po ca trzaskacie oknami nie można normalnie zamknąć przecież sami nie mieszkacie w budynku

Gość egerger
Spraw psu klatkę do spania, żeby mógł się wyciszać, żeby czuł się bezpieczny. Trochę wychowania, bezpieczne miejsce odcięte od zbędnych bodźców do wypoczynku, więcej psiej aktywności w ciągu dnia i będzie dobrze.

Gość gośćbogdandrag
Ja mieszkam w Tomaszkowicach w Wieliczce, u sasiada Kawalera pies ujada non stop od 2004 roku. Oczywiscie pieski sie zmieniaja, ale szczekanie trwa. Zaden z sasiadow nie chce poswiadczyc. Gdy przyjezdza Policja, to mowi ze to wariatka, a to juz jest kodeks karny.