Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile was kosztowała komunia?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o całkowity koszt. U nas 70 gości. Lokal 15.000 Sukienka komunijna + dodatki 2.500 Sukienka pokomunijna 500 Limuzyny 3.000 Nowy garnitur męża i moja kreacja 4.000 Prezent dla dziecka 3.000

Gość gość
je/ba/ni katole :D gardzę kato-debilami takimi jak wy :D czym wy sie róznicie od muslimów ?

Gość gość
My mamy mała rodzinę wiec będzie tylko 110osób. W sumie koszt zamknie się w 50tys. My ze śląska.

Gość gość
Nic, bo moje dziecko nie poszło do komunii ponieważ nie chciało.

Gość gość
u nas 130 zł /1 os. a mieliśmy ok 35 osób, alba syna za darmo - po synu sąsiadki (za dobrą kawę), buty dla syna ok 70 zł, garnitur używany 50 zł, ja sukienka (skromna do kolana) 130 zł, buty 100 zł, fryzjer 150 zł (mam długie włosy) plus ubranie dla córki męża nie liczę (zostawił nas) dla syna prezentu nie robiłam już, wystarczy to co zapłaciłam za wszystko, po komunii dostał prawie wszystkie pieniądze do ręki - uzbierał ok 3 tyś, 1 tyś dostał do ręki, reszta poszła na jego kolonie i kupno walizki, ubrań, nowego plecaka itp

Gość gość
Sama odstawilas sie jak szczur na otwarcie kanalu, a syna przy takiej uroczystosci ubralas w uzywany garnitur i albe po kims?? Trzeba bylo samej sobie na couchu kiecke kupic, a synowi dolozyc do stroju, wariatko :o :o

Gość gość
U mnie 100tyś, 60 osób. Komunia odbyła się w Hurghadzie i trwała 8 dni. Kilka kobiet i dzieci nie wróciło ale i tak było warto.

Gość gość
Żałosne jesteście :D