Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Feministka pojechała do tureckiego kochanka w Turcji i mocno się zdziwiła

Polecane posty

Gość gość
a co mnie to obchodzi

Gość gość
Na zachodzie przygłupie feministki robią wspólnie z muzułmanami protesty przeciwko zachodniemu stylowi życia, później nagle zmieniają zdanie gdy od tych muzułmanów dostają po ryju. :)

Gość gość
feministki to strasznie puste szmaty, myślą że jak dadzą ciapakowi to nie dostaną po mordzie z półobrotu :)

Gość gość
Powinno być Feminazistki :)

Gość gość
niech lewactwo dalej im wchodzi w doopy Takie sytuacje jak ta feministka w Turcji, to miód na moje serce :)

Gość
Lewactwo? A kto to napisal, jak sadzisz? "Jestem absolutnie przekonany, że Panu Bogu jest kompletnie obojętne, czy ludzie oddają Mu hołd, zakładając kapelusz, czy przeciwnie – zdejmując go; czy klęczą, czy biją czołem pokłony, czy może kiwają się przy ścianie, czytając Osiemnaście Błogosławieństw. To oczywiście ważna sprawa kulturowa i cywilizacyjna – natomiast z punktu widzenia Boga… Ważniejsze jest, by ludzie oddawali Mu cześć, niż to, w jaki sposób to czynią. Muzułmanie wierzą w tego samego Boga co my – w Boga, który objawił się w Pięcioksięgu Mojżesza – a to, czy nazywamy Go „the God”, „al-Lah” czy „le Dieu”, to różnica językowa. Sądzę, że sposób widzenia Boga przez śp. Ignacego Loyolę bliższy był temu, jak widzi Go wiel. Mahomet Ahmed Hussein, Wieki Mufti Jerozolimy, niż temu, jak widział Go Jan XXIII, też przecież uważany za katolika. Kulturowo oczywiście mahometanizm jest od nas bardzo odległy – ale religijnie?"

Gość gość
debil

Gość
gość dziś Tylko podpis? Powinienes chyba tez cos napisac? No chyba, ze tak okresliles autora cytatu ktory wkleilem. To masz racje. A moze zgadniesz kogo zacytowalem ?

Gość gość
Unia Europejska nie ma już żadnych wartości których warto bronić, raczej nikt nie odda życia za iPhona czy inny bezwartościowy gadżet. Totalna pustka w którą wdarła się bez mydła obca cywilizacja muzułmańska w dodatku chojnie wspierana przez rządy unijne.

Gość gość
zacznijmy pozbywać się tej dziczy islamskiej z Polski bo już jest źle

Gość gość
mam beke z feminazistowskich idiotek :)