Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tajemnicy przed facetem zabezpieczam się

Polecane posty

Gość gość

Chyba jestes jakaś dziwna. Oboje mamy pracę, dom dostaliśmy gotowy, tylko go dopieścić, Oboje grubo po 30 a ja nie mogę zdecydować się na dziecko. Założyłam sobie teraz spiralę. Why Why :( Tak mi źle, że oszukuję facceta, ale nie mogę inaczej. panicznie boję się ciaży. Nie chodzi o to, że byłabym złą matką, bo swoje dziecko kochałabym ponad życie i zawsze pragnęłam mieć dzieci, a teraz nie wiem co mi jest. Boję się, że ciąża i dziecko przewrócą moje życie do góry nogami. MOże nigdy nie byłam dojrzała.

Gość gość
On napiera?

Gość daj się zalać i tyle
ze spiralą moja zaszła w ciąże, spirala ci nic nie pomoże, a raczej tylko kłopoty narobi

Gość gość
Póki co działa. Dwa miesiące dużo seksu. Zawsze kończy we mnie.

Gość gość
a moze zrob cos z mozgiem? czy jest za maly?

Gość gość
Oczywiście, że ciąża i dziecko przewróci twoje życie do góry nogami. Mało tego, może stanowić dla ciebie np. problem zdrowotny. Tylko że czasem warto zrobić coś, żeby później nie żałować, że lata, w których można było zajść w ciążę minęły, możliwości już nie ma, a wyć się po całych nocach chce.

Gość gość
nie kazda ma parcie na dziecko , ja tez po 30 nigdy nie chcialam i nie chce

Gość gość
Coś pieprzysz. Lekarze z reguły nie zakładają spiralki nieródkom. To kiepska metoda dla nich, a nawet niebezpieczna, bo wzrasta możliwość ciąży ektopowej.

Gość gość
przeciez to prowo! marne

Gość gość
gość dziś Póki co działa. Dwa miesiące dużo seksu. Zawsze kończy we mnie. Zgłoś moja zaszła w ciągu kilku miesięcy, musieli spirale wyciągać i mogli płód uszkodzić, na szczęście się udało i urodziła

Gość gość
Widocznie zakładają skoro ją mam. Mam rodzić na siłę? Czy to dziecko będzie szcześliwe z matką, która wcale nie chciała być matką? Podoba mi się moje życie. Nie chcę żadnych zmian. Zdążyłam przyzwyczaić się do życia bez dziecka. Mam dzieci w rodzinie, ale jakoś nie poczułam instynktu. Wręcz przeciwnie. Dziecko to wielka odpowiedzialność. Ja raczej temu zadaniu nie podołam. Mam mnóstwo kobiet w swoim otoczeniu, które nie mają dzieci i jakoś funkcjonują. Przynajmniej można z nimi normanie porozmawiać a nie o setnej pieluszce Alanka.

Gość gość
zakladaja nierodkom , ja tez mam spirale i nie rodzilam

Gość gość
ale co bedzie jak zajdziesz w niechcana ciaze ?