Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palcówka i lizanie cipki, masaż erotyczny

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 28 lat szukam Pani lub kilku Pań, które lubią mieć lizana cipkę. Uwielbiam to robić, więc wchodzą w grę wszystkie rodzaje jakie tylko istnieją, owłosione, ogolone, zgrabne, przy tuszy, młode oraz doświadczone ;) krótko mówiąc, jeśli posiadasz cipkę między nogami to napisz do mnie ;) wyliże i zrobię palcówkę. Pomyślisz sobie: "mam okres. To też?" Jeśli masz ochotę to daj mi jakiś znak ;* Uważam, że to jest to co w życiu chcę robić regularnie ;* Jeśli chcesz się zrelaksować i odprężyć to mogę zrobić Tobie masaż erotyczny pisz na maila: lubielizanie@gmail.com

Gość gość
dojeżdżasz?

Gość gość
Za ile ?

Gość gość
Też lubię lizać ci*ki. Nieważne jakie, byle zadbane (higiena przede wszystkim). Gdybym mógł, to robiłbym to zawodowo. Nawet nie chcę nic w zamian. Wystarczy mi satysfakcja z dania orgazmu kobiecie. Jestem z pd wielkopolski.

na terenie małopolski. głównie Kraków. pierwsza wizyta jest w gratisie :) a druga już z kartą stałego klienta ;* koszt ewentualnie tyle co na paliwo ;) do konca czerwca mam lokum w Krakowie. Zapraszam

Gość Lubielizanie
Ponawiam ogloszenie

Gość gość
Próbowałeś na http://facezbok.pl ? Tutaj to chyba nie... no chyba że zadowalasz się facetami podającymi się za kobiety :D

Gość gość
Hej Jestem Chętnym chłopakiem z centrum polski możliwy dojazd do Pani dobrychlopak123@onet.pl