Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylam 2 dni na dzialce warzywnej Sadzenie plewienie

Polecane posty

Gość gość

i tak sie opalilam ze wygladam komicznie.Wygladam tak jakby ktos wysmarowal mi twarz czarna pasta do butow.Jak ja wyjde z taka twarza do ludzi no jak?

Gość gość
Było się posmarować ochronną ..a tak wyglądasz jak prostaczka z pola hah

Gość gość
Jak nie uważałaś jak robiłaś to rób teraz, jak uważasz. Nie rozumiem takich ludzi: nie dość, że drastycznie przyspieszają starzenie skóry, to jeszcze czerniaka zapraszają... :o A potem "ratunku" po forach szukają.. :o

Gość gość
Spokojnie. Smaruj i jeszcze raz smaruj twarz. Taka opalenizna szybko schodzi. A dodatkowo to pewnie teraz masz na twarzy oparzenia a nie opaleniznę. Pij dużo wody, nawadniaj organizm. A na drugi raz kremy i jeszcze raz kremy.

Gość gość
posprowalam sie kremem ochronnym. A i tak to nic nie dalo.A bylamn doslownie 2-3 h i dzis i wczoraj

Gość gość
eee tam ja pracuje z lekarzami i oni tez tacy spaleni po ostatni weekendzie ;)

Gość gość
gość dziś Tak, posmarowałaś... pewnie filtr 20 czy 15 i nałożony w ilości jak normalny krem do twarzy? :D Żeby filtr zadziałał na samą twarz i szyję trzeba go dać w ilości 1 łyżeczki do herbaty! Pół godziny przed wyjściem na słońce. I przebywając na intensywnym słońcu po 2-3 godzinach należy aplikację powtórzyć, w tej samej ilości co powyżej.

Gość gość
50 sie posmarowalam.Dla dzieci.

Gość gość
gość dziś No to albo za mało, albo filtr przeterminowany. Sama używam 30-50, i po całym lecie mam skórę prawie jak przed (nie mogę się opalać z powodu problemów naczyniowych), więc nie wiem, jakim cudem po paru godzinach z poprawnie nałożoną 50 można mieć skórę spaloną.

Gość gość
Jeśli krem jest z zeszłego roku to już nie działa. Ja po każdym sezonie zużywam te kremy jako kremy do rąk, żeby na następny sezon kupić nowy jak już wyjdzie słońce

Gość gość
Tak gadacie o tych kremach a to one są odpowiedzialne za raka skóry. Słońce nie powoduje raka tylko syf z kremów