Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja naprawde szukam dziury w calym chodzi o partnera

Polecane posty

Gość gość

We wrzesniu minie nam 6 lat zwiazku.Ja z dzieckiem 2,5 letnim z poprzedniego zwiazku.Przyjezdzal do nas co weekend przez 3 miesiace.Potem zamieszkal z nami.W calosci zakceptowal dziecko.Na poczatku mowila mu po imieniu a dosc szybko tato. Nie pije nie pali, nie szwenda sie z kumplami.Od samego poczatku pracuje.W sumie kasa jest wspolna.Jest spokojnym facetem.Jego rodzina mnie z corka zaakceptowala.W maire sie dogadujemy. I nieraz mysle ze chcialabym ten zwiazek zakonczyc.Moze ze nie czuje jakis motylkow.Ja mam 34 . a moj 35. Co myslicie byc czy nie byc?

Gość gość
ale skad mamy my wiedzieć skoro ty sama nie wiesz.... a to TY go znasz! mamy ci doradzić na podstawie argumentów nie pije nie pali????

Gość gość
mój nie pije,nie pali..nie czyta,nie lubi zwierząt ... juz niechby palił i w granicach rozsądku pił.. ale miał ludzkie uczucia,jakąś wrażliwośc,cokolwiek,a tak siedzę z zimnym,obcym człowiekiem.Nie pytajcie-dlaczego :(

Gość gość
jest dobry dla nas.dba troszczy sie .Lubi ksiazki historyczne.nie bije nas.Jest wrazliwy.Bardzo pomocny dla kazdego,

Gość gość
Ty jestes jakas nienormalna, to chyba prowo jest... Roz\klapiucha z bekartem zamiast się cieszyć ze ktoś ją chciał, to jeszcze marudzi....ja pier... Dzi\fce z bekartem motylkow się zachciewa, żalosne. Rozumiem ze twój były co zrobił ci bachora i kopnął w doope dawał ci motylki tępa szmato haha

Gość gość
Związek 6 lat a dziecior 2,5 roku z poprzednim gachem? Nie kumam. To pieprzylas się z innym i on ci bachora zrobił gdy juz bylas w związku z tym co teraz? Głupia dziva

Gość gość
Jakaś pipa, nie facet. Za dobrze Ci z Nim, choć nudno.

Gość gość
Bez sensu. Kobieta z dzieckiem ma dużo mniejsze szanse na znalezienie faknego porządnego faceta a Ty wymyślasz bo chcesz motyli w brzuchu jak nastolatka? Jestem z moim mężem prawie 9 lat i nie czuję już motyli ale jest nam razem dobrze, mamy wspólne plany i marzenia. Nie oczekuj od życia ze będzie Cię zaskakiwalo i dawało coraz nowsze doznania. Jak spotkasz takiego do którego poczujesz motyle to on może wcale Cię nie chcieć.

Gość gość
No wlasnie dobrze mi z nim.Ale motylki to sie chya czuje bedac nastolatka. 1. moj dzieciak to nie bachor.

Gość hggfrtrtr
Po rozstaniu z ojcem dziecka bylam sama przez 2 lata.I potem poznalam obecnego partnera.dziecko ma teraz 8 lat. Moj partner chce aby corka byla prawnie jego. Czyli pozbawic praw ojca bologicznego a potem moj partner przyposobil mi mała i dal jej swoje nazwisko.A ja moze im bym chciala ale za duzo zachodu bo tatus siedzi za granica.

Gość gość
ty na serio jesteś taka rozmemłana d...z wiecznymi pretensjami i szukaniem dziury w całym? to się dziwię, ze aż 2 chłopów chciało sie z toba wiązać