Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olawrozpaczy

Zakochałam się w kimś a mam faceta :(

Polecane posty

Gość olawrozpaczy
Jestem tu autorka. Nie zamierzam się przespać z nowym bo nawet niewiem czy jest zainteresowany , uśmiecha się do mnie ale nic poza tym :) Dam szansę mojemu tak jak radzicie zabiorę na te zakupy , spróbuje obudzić jakąś iskrę porządania jak to nie pomoże to spróbuje z tym drugim najpierw go poznać itp. Chodziaż długo rozmawialiśmy prawie 3 godziny i dzisiaj pewno też się odezwie mam taką nadzieję bo dał mi to do zrozumienia.

Gość zawsze szczery
to spróbuje z tym drugim najpierw go poznać itp x wlasnie, tylko pamietaj, najpierw sprawdz, zebys miala bezpieczny powrot, bo co jak sie okaze, ze ten nowy to damski bokser, a stary cie kopnie w d.pe?

Zrób to co uważasz za słuszne. Cóż można więcej powiedzieć?

Gość olawrozpaczy
Wiem ale nie chce tego żałować. Mój facet jest bardzo dobrym człowiekiem i bardzo ciężko mi będzie go zostawić...

Gość gość
Jeśli masz ochotę porozmawiać po prostu o życiu napisz do mnie martapw89@gmail.com :)

Gość olawrozpaczy
dzieki odezwe sie po pracy :)

Gość gość
Klasyczna szmata, bo jeżeli ci twój nie wystarcza i chcesz nadstawić innemu to po co z nim jesteś, po co go zwodzisz? Zostaw go i wtedy sobie szukaj nawet kilku na raz, a nie kombinuj żeby był gdyby z nowym nie wyszło :classic_cool: