Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autoserwis dla kobiety

Polecane posty

Gość gość

Szukam miejsca w Krakowie gdzie mogłabym serwisować swoje auto. Chodzi o wyrozumiałość i miłe traktowanie klienta bo jestem kobietą, która nie ma zielone pojęcia dlaczego auto jeździ :)

Gość gość
Poszukaj może na forach samochodowych lub tego typu stronach. Ja przeważnie znajduję tego typu rzeczy na www.mojeauto.pl lub www.auto-motor-i-sport.pl

Gość gość
Dokładnie na takich forach warto szukać bo tam masz opinii dużo.Jeżeli jednak chodzi o Kraków to mogę ci coś polecić z własnego doświadczenia :) Ja jeżdżę do auto serwis wadowicka. Zawsze mi tam wszystko dokładnie panowie wytłumaczą itp. Do tego oferują darmowy przegląd auta jeżeli się chcę :)

Gość gość
Jak ktoś wyżej pisał- sprawdź sobie Auto Serwis Wadowicka. Ja ich znam z polecenia na jakimś babskim forum i z dobrego mechanika.pl i jeżdżę tam już drugim samochodem. Nie naciągają, wszystko dokładnie tłumaczą, tak wiesz- na "babski rozum";)no i ceny wydają się przystępne.

Gość gość
moim zdaniem najlepszy serwis w Krakowie to Euromaster jest na ulicy Nadbrzeżnej 2

Gość gość
Auto serwis wadowicka daje radę naprawdę :) Jeżdżę tam od 4 lat jakoś i dużo nauczyli mnie o samochodach :D jako zagubiona kobieta teraz serio mam spokojną głowę jeśli coś się zepsuje bo tam już mam swojego wybranego mechanika, który od razu zajmuje się autem i naprawia co trzeba :) Dlatego również ci ich polecam.

Gość gość
jak panie wyżej pisały, auto serwis wadowicka, sprawdz sobie ich oferte na ww.twojmechanik.com, pozdrawiam!:)

Gość gość
zgadzam się z opinią powyżej najlepszy jest Euromaster

Gość gość
Dla nieogarniających pań (panów zresztą też;) zdecydowanie wspominany już auto serwis wadowicka, są po prostu uczciwi. pozdrawiam!