Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama synka swego

Potrzebna wyprawka dla chłopca

Polecane posty

Gość Mama synka swego

Witam, jestem w 7 miesiącu ciąży i wyszło tak że nie stać mnie na nową wyprawke dla chłopca, dlatego chce odkupić bądź przyjąć od kogoś ubranka od najmniejszych po większe dla synka. Proszę mnie nie obrażać, nie chce niczego za darmo na siłę, mam świadomość, że takie rzeczy kosztują

Gość gość
poszukaj na oxl :-)

Gość gość
Na olx lub jakimś portalu lokalnym znajdziesz ogłoszenia. Czasem nawet za darmo chcą ludzie oddać rzeczy po dzieciach.

Gość gość
Tu autorka. Przeglądałam oferty na olx, Panie życzą sobie kolosalne pieniądze za kilka ubranek, dlatego chce kupić/nabyć większą ilość od jednej mamy, nie mam pieniędzy za zbyciu by kupować 6 rzeczy za 100 zł bo firmówka.

Gość gość
Ja mam na sprzedanie wozek 3 w 1 za 500zl.

Gość gość
ja rodze za kilka dni, będe sie pozbywać regularnie rzeczy po dziecku z których będzie wyrastać także daj namiary na siebie.

Gość gość
Mogę oddać za symboliczną kwotę rozmiar 62-68. Szkoda, że nie napisalaś kilka dni wcześniej , bo oddałam prawie na siłę wielki worek koleżance na rocznego chłopca.

Gość gość
Ja ostatnio wybralam i wystawilam ciuszki po synu, stan idealny za paczke pieluch. Zero zainteresowania. Nie wychodzilo nawet 2 zl za sztuke, bo pieluszki 30 zl. A mialam 20 sztuk- body, polspiochy, kaftaniki, spodnie, pajace. Wybralam najladniejsze ktore dziecko mialo na sobie moze 3 razy.

Gość gość
widać, że to twoje pierwsze dziecko, czy nie dostaniesz 500+, jeżeli nie to oddaj dziecko, bo dla pisowców jedynaki się nie liczą, a jeżeli tak, no to dziecko ma pieniądze

Gość gość
Tu autorka. Nie wiem czy się załapie na 500+, być może, nie liczę na te pieniądze, przynajmniej na te chwilę, dziękuję kochane, ale chce kupić właśnie dużą wyprawke od jednej mamy, nie tylko jeden rozmiar

Gość gość
A skad jestes? Jesli nozna wiedziec.

Gość gość
Okolice Gniezna

Gość gość
Up

Gość gość
Gość 17:11 - lepiej juz wystawić na Allegro. Tam ludzie kupuja i nie kombinują czy np, wyślesz im gratis, a sprzedajesz nowa rzecz z droższego sklepu za grosze...tak jak ja. Tez wystawiłam pare rzeczy i oprócz pieluch i biustonosza do karmienia nic nie sprzedałam i idę z tym na Allegro. Juz wole oddać niz sprzedawać cebulom z Olx za grosze. Autorko, gdyby nie to, ze obiecałam juz przyjaciółce rzeczy to bym pomogła.

Gość gość
A przed chwila oddałam rzeczy po synku do opieki społecznej :/ jeju... daj jakiś adres e-mail, popatrzę co mam jeszcze i oddam Ci za darmo ubranka. Sama byłam w takiej sytuacji i ledwo zrobiłam ta wyprawkę dlatego chętnie pomogę Mamie w potrzebie ! :)

Gość gość
Dziękuję kochane, mój mail yourimagine@wp.pl

Gość gość
Jest taki portal darmobranie wpisz w go/ogle, ja tam oddawałam kosmetyki, ale mamy sie też ogłaszają, że oddadzą rzeczy po dziecku.