Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek 100

Moja zona jest barmanka i kelnerka w prywatnym klubie

Polecane posty

Gość marek 100

Witam wszystkich chce opisac swoja historie niestety prawdziwą Mam 40 lat jestem pracownikem w firmie logistycznej wczesniej kierowca , poza krajem moja żona 35 lat pracuje wpewnej firmie jest tam osoba odpowiedzialna za organizowanie przyjec ,komunii,konferencji ,wesel ,prywatnych spotkan np absolwentow itp itd Dwa lata temu odebrałem tel i zycie przewrociło mi sie do gory nogami dzwoniła kobieta proszac o spotkanie i rozmowe Opisze to kolejno ,jej maz zmarl(smierc nagla) rodzina naprawde bogata mieli trzy domy w jednym jej maz urzadzil sobie nie wiem jakto nazwac klub ,meski klub byl zapalonym mysliwym i wedkarzem z zawodu psycholog ,,nie pracowal w swojm zawodzie,posiadal firme budowlana i transportową Po jego smierci zona miała zamiar sprzedac ten dom,i podczas remontu zostały odnalezione kasety od VHS ,po wspolczesne nosniki Nagrania byly od czsu gdy moja zona byla jeszcze panną i trwalo do jego smierci okolo 14 lat Czlowiek ten mial obsesje na punkcje nagrywania ,kamer i kamerek bylo masa 90%ukryte Dom ma dwa duze salony duza kuchnia,dwie lazienki ,kilka mniejszych pomieszczen, duzy ogrod wszystko otoczone wysokim i szczelnym ogrodzeniem Ogladalem te nagrania wraz z ta kobieta od samego poczatku do tych ostatnich z roku 2015 i jestem w szoku Na poczatku nie ma nic zlego ,moja zona tam przychodzi (nie wiem jak odleglosc okolo 60km ,ona nie miala wtedy auta ani prawo jazdy byla w klasie maturalnej)wtedy jeszcze panna Czesc z tych nagran jest z dzwiekiem czesc nie i z jakoscia tez roznie Na poczatku nic zlego ,sprzatalatam ,myla okna ,itp z czasem po kilkunastu miesiacach wiecej ''luznych''rozmow ,pojawialy sie drinki okazionalnie palila tam (w domu nigdy ,nie wiedzialem ze pali) Pozniej pojawiala sie w coraz bardziej odwaznych strojach dekolty ,krotkie sukienki (w domu nie miala tych ubran) Po okolo trzech latach(data na nagraniu) pierwszy raz byla tam w sukni dlugiej do kostek i w staniku bez bluzki bylem rozczarowany no ale to jeszcze przecierz nic takiego Czlowiek ten z czasem zapraszal do tego ''domu'' gosci (jego zona i ja nikogo z nich nie znamy) Moja zona nabierala chyba odwagi lub on ja tak urabial ze w koncu widzialem na nagraniach jak stopniowo ubran na niej ubywa Po znowu kilku miesiacach zobaczylem ja w staniku i majtkach ,krew sie we mnie zagotowala Wtedy byla tam kelnerka i barmanka Kilka dni przed naszym slubem pojechala tam zabrala suknie slubna ,ubrala sie w nia ,tanczyla smiala sie ,alkohol tez byl wtedy pierwszy raz zrobila cos w stylu striptizu zdjela suknie slubna przed nim ,byli tam wtedy jacys dwaj faceci kamera nie ujela ich twarzy,potem ponczochy i jeden z nich odpinal jej stanik ,nie pozwolila tanczyla dalej ,po kwadransie odpiela go sama ,zostala w samych majtkach i koralach na szyji A bylo to kilka dni przed naszym slubem,nie chce opisywac swojch emocji ,szkoda slow Pozniej jako mezatka jezdzila tam czesciej ,tego faceta to chyba jeszcze bardziej krecilo Zwracali sie do niej Pani Magdaleno Pani Magdo ,Prosze Pani Imprezy sie rozkrecaly ,moja zona coraz czesciej byla toples ,podawala drinki ,pozowala do wspolnych zdjec Kolejnym etapem bylo ze pozwolila sie macac po biuscie (jest szczupla i ma sredni)wtedy myslalem ze mnie cos trafi przed tym ekranem Dotykali ja,atmosfera luzna smiech ,alkohol ,opowiadania o polowaniu o sporcie itp i zachety typu Pani Magdo prosze pokazac cycki Zawsze byla tam elegancko ubrana ,dowiedzialem sie ze wszystko bylo prawdopodobnie szyte na nia Nastepnie wszystko sie konczy ,czlowiek ten zmarl Nie widzialem aby ani razu zdjela tam majtki choc raz byla nawet w stringach Chce nawiazac kontakt z kims kogo spotkalo cos podobnego ,lub z kobieta ktora czyms podobnym sie zajmowala ,mam troche pytan ,wiem ze napewno nie jest to odosobniony przypadek Sprawa jest dla mnie pilna i niestety rozwojowa

Gość gość
Kiedy te wszystkie filmy z kilku lat, z kilku kamer, zdazyles obejrzeć?

Gość gość
za długie nie chce mi się czytać 🖐️

Gość gość
E tam. Zboczuch chce sobie powalic do swoosh chorych seksualnych fantazji. Idz sie brandzluj jak zazwyczaj.

Gość marek 100
Niestety jest to prawda ,nagrania ogladalismy dosyc dlugo czesc po lepkach,jestem normalnym czlowiekiem i chcialbym tez z takimi dyskutowac

Gość marek 100
Jesli jest tutaj ktos normalny i ma jakakolwiek wiedze na ten nietypowy temat to zapraszam,moze kogos spotkalo cos podobnego lub slyszal o czyms takim ,preferowane osoby NORMALNE

Gość gość
Tak normalne jak ty marek100 hahahaha

Gość gość
Dobrze szerloku a jak ta babka znala twoj numer? Jakie prawem miesza sie ona w wasze malzenstwo? I nie gadales z zonka od tego czasu. Dlaczego chcesz drazyc temat? Podnieca cie to? Po prostu jestes bardzo nielogiczny dla mnie jesli nie odp.

Gość marek 100
W tym domu byly wszystkie dane mojej zony ,facet wiedzial o mnie wszysto albo prawie wszystko ,moja praca ,godziny i dni kiedy jestem poza domem ,czemu sie miesza -chyba dlatego ze tez byla przez lata oszukiwana ,temat jest bardzo zawily Chce wiedziec wiecej ,pytan jest duzo ,zwiazek mi sie rozpada ,nie mam z kim o tym porozmawiac (rodzina i przyjaciele odpadaja) Zmoja rozmawialem ale to jest bez sensu reakcja to smiech lub awantura ,wszystkiego sie wypiera i twierdzi ze lacze jej prace zawodowa z jakimis bzdurami

Gość marek 100
Raz jak byla troche wstawiona cos zaczela mowic na temat swojej oficjalnej pracy , ze jakies propozycje miala itp lecz temat sie urwal ,nie wracala do tego pozniej

Gość gość
A oficjalnie gdzie pracuje zonka?

Gość marek 100
Oficjalnie w firmie organizujacej wesela ,imprezy firmowe ,komunie ,konferencje ,maja dwie duze sale itp ,catering

Gość gość
Sprawdziles, ze rzeczywiscie tam call etat robi? Ja bym zrobila konfrontacje: wydrukowala fotki najdrastyczniejsze I pokazala jej. Jesli nadal by wysmiewala to bym z powazna mina powiedziala, ze nie podaruje jej tego. Ona pokazywala cos co powinno byc tylko dla meza, nie ma wstydu, jest ekshibicjonistka. Nie zostalabym z kims takim. Dzieci macie?

Gość marek 100
Nie mamy dzieci, zdiecia moge wydrukowac ,i chyba tak zrobie Chcialem o tym z kims porozmawiac kto cospodobnego doswiadczyl gdyz mam wiele pytan np Czy brala za to pieniadze? Lub moze cos innego? Jak sie to zaczelo? Czy jest to tylko ekshibicionizm? Czy jeszcze cos? Dlaczego ''normalna'' kobieta weszla w cos takiego?

Gość marek 100
Dlaczego kobiety sie na to godza? Czy jest to niedowartosciowanie? Szukanie przygod? To moze byc zona ,siostra kazdego ? Z drugiej strony zona w rozmowie na inny temat stwierdzila ze pokazywanie cyckow to nie zdrada ,wiec gdzie jest ta granica zdrady? Osobie majacej wiedze na ten temat lub chcacej tak po ludzku porozmawiac podam kontakt do siebie

Gość gość
Twoja zona nie ma kregoslupa moralnego, nie wie gdzie powiedziec nie. Pewnie nie brala kasy za to. Pewnie on wykorzystal ja za friko inaczej bys wiedzial czy ma ekstra kase na swe wydatki. To, ze tam jej bylo wszystkie dane, twoje takze pokazuje ze za nic ma wasza prywatnosc, intymnosc. Chcesz z kims takim byc?Jesli pokazywanie piersi innym przygodnym mezczyznom to nie zdrada to zapytaj sie jej czemu psitki nie pokazala bedac taka 'wyluzowana' latwa lala?! Szczerze to ja bym nie chciala z kims takim dzielic zycia ani dnia dluzej. Co jesli ktorys z klientow pozna ja gdzies I zacznie dawac aluzje, byc natarczywy? Jak bys traktowal taka 'kelnerke'? Dla mnie pod przykrywka bycia kelnerka byla zwykla dajka. Rzyg.

Gość gość
I nie uwazam twoj zony za normalna bo kto normalny jest tak frywolny co do nagosci? Zastanow sie co TY myslisz I nie sadze by grzebanie w jej intencjach da ci cos. Ona ma inne zasady niz ty w tak podstawowej kwestii. Po co ci ktos kto obnaza sie przed obcymi I bog wie co jeszcze nie pokazane na ogolnych kamerach? Zbadaj sie.

Gość gośćWy
Marku, jeśli chcesz zrozumieć postepowanie swojej żony to mogę Ci pomóc to zrozumieć. Po pierwsze twoja postawa sprawia że żona nie chce z tobą rozmawiać ponieważ jesteś uprzedzony i negatywnie nastawiona. Postaw siebie w sytuacji kiedy ktoś naciska na ciebie aby mu wyjaśnić dlaczego coś robiłeś, dla ciebie to było w porządku a ta osoba myśli że jesteś wyzuty z moralności i sumienia. Jeśli chcesz pogadać to daj priv. Znam psychikę kobiet i wiem dlaczego tak robiła.

Gość marek 100
Dziekuje wszystkim za zainteresowanie tym tematem,temat jest szeroki i chcialbym poruszyc inne kwestie ,moze w wolnym czasie zaloze nowe posty ,osobe ktora chce porozmawiac prosze o wyslanie sms na nr 517 171 065 ,ja odpisze lub oddzwoniejak tylko czs pozwoli z innego tel, pozdrawiam

Gość marek 100
Pani piszaca w nocy ma racje ,odnosnie postepowania mojej zony co bedzie jesli kiedys spotkam jej klientow? Moja zona nie spotyka sie od dwuch lat z tym czlowiekiem ,w jej zachowaniu nie widze duzej roznicy ,mialy miejsce w tym czasie zachowania prowokacyjne z jej strony (kilka)chodzilo o jej ubior na weselu ,zachowanie w domu przy mojm koledze i inne (otworze nowy post pozniej na ten temat) Na wspomnianym weselu ,naprawde dala ''czadu'' miala zainteresowanie zwlaszcza facetow o wiele wieksze niz panna mloda

Gość gość
08:33 to jest po prostu wstyd. Ja bym wyprosila z wesela takiego 'goscia' co zabiega o uwage wszelkimi zachowaniami, ubiorem przez swe kompleksy. Chciala cos udowodnic? Po co ci jakas zboczona dziewczynka nie umiejaca sie zachowac w towarzystwie zamiast normalna, kulturalna kobieta. Do tego ukrywa kim jest przed toba a to chyba nie z taka pobierales sie? Widocznie jesli potrzebuje adrenalinki takiej to ma wszystko na sprzedaz. Pytanie: za jaka cene?

Gość gość
Szanowni Państwo! Pan piszący - kimkolwiek jest - zamieszczając swój wpis posłużył się moim adresem e-mail, w związku z czym otrzymuję powiadomienia, których sobie nie życzę. Uprzejmie proszę zatem o nie kontynuowanie dyskusji. Pana piszącego proszę zaś o natychmiastowe usunięcie postów. W przeciwnym razie będę zmuszony podjąć kroki zmierzające do ustalenia Pana tożsamości i ochrony moich danych i dóbr osobistych. Z góry dziękuję za współpracę i pozdrawiam.

Gość marek 100
Na wspomnianym weselu (mojego kuzyna) bylo tak Ja dojechalem do domu w ostatniej chwili ,wracalem z Italii,przebralem sie ,nic nie jadlem i szybko na slub do kosciola ,po kosciele wiadomo przyjecie (slub byl w grudniu ) Na sali zona zdejmuje plaszcz i wtedy .......dostalem cos w stylu zawalu Jej kreacja byla tak wyzywajaca ze ciotce stojacej obok odebralo mowe Suknia z duzym dekoldem odsloniete cale plecy,byla bez stanika,na poczatku kazdy patrzyl ,pozniej gdy atmosfera po alkoholu byla luzniejsza zaczelo sie...... Podgladanie ,np jak jej ktos cos podawal przy stole ,kazdy facet mialz nia temat do rozmowy Gdy grala muzyka do tanca z nia byla kolejka,sukna byla luzna wiec podczas tanca bylo widac biust ,wtedy byly obroty itp W pewnym momencie bylo to pod koniec wesela gdy tanczyla z jakimś nastolatkiem piers wyszla na wieszch ,tanczyla tak z nim jakoms chwile potem niby zawstydzona zakryla ja Po weselu bylismy na jezykach wszystkich Podobnych akcji z nia mialem kilka ,wszysto bylo niby przypadkiem i niechcaco,rece mi opadaja

Gość marek 100
Nie poslugiwalem sie niczyim adresem ,ale jesli tak faktycznie jest prosze wszystkich o zaprzestanie pisania ,natomiast jesli ktos chce porozmawiac zapraszam do kontaktu telefonicznego sms 517 171 065 ,postu nie umiem usunac ,jeszcze raz bardzo przepraszam ta osobe ,nie mialem zlych zamiarow

Gość gość
Przyjmuję wyjaśnienie i dziękuję.

Gość gość
Autorze co masz zamiar zrobic?