Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę do pracy zajmę się czymś To może

Polecane posty

Gość gość

Mi przejdzie to wszystko i moja dysmorofobia zajmę się czymś c*****o ze w tym lustrze wyglądam tak a na prawdę tak do tego mam brudna twarz po prostu jestem brzydki :( poczekam 3 miechy i we wrześniu może coś wyjdzie , dziwne to wszystko wstyd mi za to w realu ale to już chore , proszki mnie uspokaja wstanę normalny , ludzie chyba tez mnie nie lubią

Gość gość
Masz brudną twarz?

Gość gość
Tak wyglądam w tym zaroście zależy też od lustra w pokoju brudna w łazience tak nie widać myślę że to światło :p wstydzę się tego na dworzu teraz wyglądam tragicznie w cerę zniszczył em po narkotykach koniec z przeglądaniem zajmę się czymś , dziwne to wszystko c*****o tak żelu używałem a w innym wyglądam jak pędzio

Gość gość
To skoro zarost robi taki brudny efekt :P to się musisz częściej golić. Zniszczyłeś się kiedyś a teraz zacznij dbać o siebie. Zdrowe jedzenie,******** powietrzu, może jakiś sport i zobaczysz nawet w lustrze, że będziesz lepiej wyglądać.

Gość gość
Słyszałem już to zresztą dwa razy kolega mi mówi czy się wgl golilem zawsze słyszałem ze jestem brzydki , smutne zapomnę o tym i chuj , mama glupieje tez , mam problemy , tata po wypadku s i ostra udzie do pracy to i ja ciężkie czasy , kupiłem maxy za 600 zł pochodzę z 4 miechy

Gość gość
(jaka pie%dolona XD cenzura, tam wyżej było "r/u/c/h na powietrzu")

Gość gość
Nie mogę ogóle się to już mam zarost od razu , są ludzie którzy sobie wybrzedzaja tak Sara Michelle grey chociaż kiedyś była ekstra sztuka to może na starość ja po prostu takie defekty mam , jeszcze jestem taki blady , brudny , wyprany

Gość gość
Ludzie tak mówią ty po co to bierzesz a do mnie ze ja blady do pracy idę i opanuje to po robocie spać a w weekend się pozale i pogram w haxa , takie życie ze stresem

Gość gość
Posłuchaj mnie XD pamiętaj codziennie golenie twarzy, wychodź czesto na dwór i na słońce, pij soczki z marchewki albo łykaj kreatyniną - to daje lekko opalony odcień skóry, a i łykaj magnez + B6. Rób to przez miesiac, a potem oceń sam czy jest lepiej : )

Gość gość
Piłem mówili że mam zoltaczke najpierw będę miał kasę to będę wszystko kupować i wgl bd miły dla ludzi

Gość gość
:D mój błąd, nie kreatynine, tylko karoten XD

Gość gość
Przestan cpac. Przez takich jak ty cierpi wiele osob. A szczegolnie te, ktorym na was zalezy. Pieprzone cpuny.

Gość gość
Nie biorę juz nic długo kumpel do mnie przyjeżdża i tyle ale skonczylem a marna poprawa